Een tweede kindje op komst!


Ja, je leest het goed; IK BEN ZWANGER! We zijn beiden weer door het dolle heen.

Binnenkort komt er een artikel online waarin ik schrijf over mijn rammelende eierstokken. Ik schreef dat artikel eind september. Vanaf die maand besloten we de anticonceptie in de lade te laten liggen en te proberen om zwanger te raken.
Na dus 6 maanden lazen we eindelijk twee streepjes af van de zwangerschapstest en deden we er nog 3 om er zeker van te zijn. Maar ook bij de digitale test stond er ‘Pregnant’.
Intense blijdschap; Kyra krijgt een broertje of een zusje!

De ‘testdag’ zal ik nog wel een keer beschrijven en online gooien.. Voor nu wilde ik dit mooie nieuws gewoon erg graag delen.

Mamakraamt was wat stiller dan ik wilde.. De inspiratie maar ook de tijd liet het afweten. Omdat het erg prettig is om van me af te schrijven en ik dat ook graag bij deze zwangerschap wil doen, kunnen jullie dus weer meer artikelen verwachten hier.

Tot snel,

Leonie

2 thoughts on “Een tweede kindje op komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.