#Getitcovered goodiebag + Give-away! (gesloten)


Een tijdje terug werd ik benaderd door smartphonehoesjes.nl voor een samenwerking! Laat ik nou net een nieuwe telefoon hebben, dus dat kwam goed uit!
Ik kreeg een mooie goodiebag toegestuurd, waarvan ik de inhoud aan jullie laat zien én ik mag een waardebon van 25 euro aan een van jullie weggeven!

Inhoud #getitcoveredzomer goodiebag!
In de goodiebag zitten toffe items die ik goed kan gebruiken met dit mooie weer: een bluetooth speaker met lampjes, een usb autolader, zomerse stickers, een soort ‘grip’ sticker zodat je de telefoon beter kan vasthouden, nieuwe headphones een selfie flitser, een audiokabel en een heartrate horloge met stappenteller!


Cadeautje voor mezelf
Ik mocht ook wat uitkiezen en dat was nog lastig tussen al die telefoon accessoires die ze aanbieden… Aangezien ik nog geen goed hoesje had voor mijn nieuwe telefoon, besloot ik daar eens naar te kijken. Er is ruime keuze, ik kon zelfs ook een eigen iPhone 8 plus hoesje ontwerpen!
Toch besloot ik voor een echt goede bescherming te gaan en koos ik voor een stevige transparant met roze bescherming.

Give away!
Ik mag aan een van jullie een waardebon schenken t.w.v. 25 euro! Daar kan je echt een leuke aankoop van doen. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten welke telefoon accessoires jij zou kiezen!
De give-away loopt tot woensdag 22 augustus en daarna zal ik de winnaar bekend maken per mail.

Liefs

Leonie

3 thoughts on “#Getitcovered goodiebag + Give-away! (gesloten)

  1. Toffe items heb je gekregen! Mijn telefoonhoesje is wel aan vervanging toe. Ik zou dan gebruik maken van de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen. Ik kies dan voor een foto van mn vriend met onze puppy 🙂

  2. Oh wat leuk! En wat een gaaf pakket!!
    Ik zou zelf een hoesje ontwerpen, misschien met een van onze trouwfoto’s of een foto van afgelopen vakantie. Dan heb ik mijn mannen altijd in de buurt nu ik weer moet werken!
    Leuke actie Leonie!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.