Kyra’s B’day Preps – De uitnodiging!

Vandaag show ik de uitnodiging voor Kyra’s verjaardag! Kijk je mee?

Met zo’n mijlpaal als deze wilde ik mensen niet gewoon via een appje uitnodigen. Een uitnodiging vond ik meer op z’n plek. Op Pinterst zocht ik al leuke voorbeelden en zag daar wat leuke ‘krijtborden’ vol met kleine feitjes.

Na wat zoeken op Google vond ik de site Hipdesign (niet gesponsord) waar ik het krijtthema terug vond. Na wat aanpassingen en toevoegingen heb ik het hele kaartje gepersonaliseerd voor Kyra’s verjaardag!

Zie hier het resultaat (op de een of andere manier maakt WordPress de afbeelding minder scherp?)! Ik somde een aantal feitjes over Kyra op, zoals het aantal tandjes, wat ze al kan, waar ze gek op is, etc.
Ik gebruikte de kleuren die ook terug zullen komen in de versiering en in de taart: lichtroze, roze, wit en goud.

Op de achterkant staan alle gegevens van wanneer het feestje is. Ik heb er een stukje afgesneden i.v.m. privacy (ons adres, etc.); dus je ziet niet het volledige kaartje…
Daarnaast heb ik als cadeautip een site genoteerd waar haar verlanglijstje staat. Mensen kunnen zo kijken wat Kyra wel zou willen ;). Het cadeautje kunnen ze afstrepen, om te zorgen dat er geen dubbele cadeau’s gekocht worden! Super handig.

Nog ongeveer 3 weken en dan is ’t zo ver! Ik heb er in ieder geval al veel zin in.

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Kyra’s B’day Preps – De uitnodiging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.