Kyra’s outfit – BlingBling


Het leek me wel weer eens tijd om een outfit te laten zien, aangezien dat al een tijd geleden is! Vandaag show ik je wat blingbling;).

Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet, ben ik gek op geprinte broekjes. Laatst kwamen we bij de Prenatal deze tegen, in de sale. Hij is van Name-It en ik vond ‘m te leuk om te laten liggen. De kleur is zwart en daarop zitten gouden druppeltjes.

Het broekje combineerde ik met een shirt met een konijn erop, van de Hema. Normaal hou ik niet zo van ‘print-op-print’ maar ik vond deze combi wel kunnen! Het goud met het roze staat ook erg leuk, vind ik.

En bij een konijnenshirt, horen natuurlijk konijnen sokken! Deze komen ook van de Hema.

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.