Mamakraamt: Daar is ze dan, Kyra!

Kyra
Op dinsdag 2 augustus om 15:57 is onze dochter Kyra op de wereld gekomen! Drie uurtjes later mochten we het ziekenhuis verlaten en konden we thuis gaan genieten!

Wat ze zeggen is waar: het start wanneer je het niet verwacht. Omdat ik echt het idee had dat ze zich eerder zou laten zien dan de uitgerekende datum, wachtte ik al een tijdje op haar komst. Elke avond (vanaf ongeveer week 37/38) dacht ik: “misschien is het vanavond wel zo ver”. En zo ging ik ook naar bed. Een hoop avonden gingen voorbij waarbij er niets gebeurde, niets mis mee, maar mijn geduld was wel een beetje op.
Hoe meer we richting de uitgerekende datum kwamen (3 augustus), hoe meer ik ging denken dat ik die datum wel zou redden en er misschien zelfs wel overheen zou gaan. Er werd ook al een  dubbele vervolgafspraak gepland wanneer ik 41 weken zwanger zou zijn, om te bespreken wat we dan zouden gaan doen.

Maar, die afspraak was helemaal niet nodig! Maandag op dinsdagnacht voelde ik behoorlijke buikpijn rond 01:20. Ik twijfelde of dit iets betekende, maar omdat ik al vaker mezelf gek had gemaakt, besloot ik het gewoon af te wachten. Toevallig een tijdje later kreeg ik precies zo’n zelfde pijn en vanaf toen durfde ik een beetje te denken dat het misschien wel begonnen was! En dat was zo!

Binnenkort wil ik mijn bevallingsverhaal graag met jullie delen, maar daar heb ik iets meer tijd voor nodig om het goed op papier te zetten. Dus die ga ik schrijven zodra ik hier aan toe ben.
Voor nu wil ik jullie via deze weg, dit geweldige nieuws brengen, mocht je het nog niet op Instagram hebben meegekregen!

Het gaat trouwens erg goed met ons. Wij zijn heerlijk aan ’t wennen en enorm aan het genieten van dit kleine wondertje.

Wanneer er weer een artikel online gaat komen, kan ik jullie nog niet vertellen: het komt vanzelf. Maar dat ik door ga met bloggen, is vanzelfsprekend!
Bedankt voor al jullie felicitaties op Insta en tot binnenkort!

Liefs,

Leonie

12 thoughts on “Mamakraamt: Daar is ze dan, Kyra!

 1. Lieve Leo,

  Ik had het al via fb aan je moeder gemeld…. Maar zag nu jouw blog… Van ?e gefeliciteerd met jullie mooie meisje. Wat heb je alles mooi geschreven, ben even wat terug gaan lezen..
  Ik zou het leuk vinden jullie weer keertje te zien.

  Geniet van deze mooie, unieke tijd en laat je nog maar even lekker in de watten leggen.

  We horen/zien elkaar wel weer.

  Liefs Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.