Mamakraamt: Mamaupdate #8 – Ontdooide moedermelk, inpakstress en slaaprecord!

ontdooide moedermelk
Vandaag weer een nieuwe mamaupdate waarin ik jullie vertel over mijn afgelopen week waarin ik erachter kwam dat onze vriezer was uitgevallen, ik stress had omtrent het midweekje weg maar waarin Kyra ook haar slaaprecord haalde!

Moedermelk ontdooid!
Megh! Afgelopen weekend kwamen we erachter dat onze vriezer ineens uit stond. Niet wetende voor hoelang en niet wetende waarom. Feit is: mijn melk was ontdooid. Mijn afgekolfde melk, waar ik zoveel moeite (in het begin dan) voor heb moeten doen. Pijn en tijd zit er in die eerste voorraad. Het waren 13 volledige voedingen die we weg hebben gespoeld. Zo, zo, zo zonde! Het gaf me een fijn gevoel dat ik al wat voorraad in de vriezer had liggen en nu is dat allemaal weg. Man, wat baal ik ervan.
Ik moet dus nu flink aan de bak om weer een nieuwe voorraad aan te leggen, vreselijk. #melkkoe.

Inpakstress
Wij zijn afgelopen maandag naar ons huisje in Landal vertrokken. Ik was wel een beetje gestrest, want ik wilde natuurlijk niks vergeten en zeker met een baby’tje moet er een hoop meegesjouwd worden! We zijn uiteindelijk (ik wist het wel!) met twee volgeladen auto’s naar Brabant vertrokken. We hebben een heel mooi huisje dicht aan het bos. Ik moest wel enorm wennen toen we eenmaal aankwamen; alles is even zoeken en je moet ’t doen met spullen die je niet gewend bent. Toch vonden we al redelijk snel onze draai en kunnen we lekker genieten. We zijn gisteren al naar de dierentuin geweest en vandaag gaan we met de hond lekker eropuit en gaan we lunchen in het beste café van Nederland!

Slaaprecord!
Woohoo! Kyra heeft afgelopen week een aantal nachten haar slaaprecord gehaald. Soms wel 4,5/5 uur tussen de voedingen! Ik heb dus iets meer slaap gepakt als voorheen, heerlijk. Ik had gehoopt dat dit een beetje in stand zou houden, maar helaas. De afgelopen nachten komt ze gewoon weer om de 3 uur.

Dat was ’t weer voor deze week! 

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamakraamt: Mamaupdate #8 – Ontdooide moedermelk, inpakstress en slaaprecord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.