Mamakraamt: Wat nu?

Wat geniet ik van mijn site, de bezoekersaantallen en de lieve reacties! Dit maakt het werken aan mijn site zo leuk en ik schrijf dan ook met veel plezier op Mamakraamt.nl!
Aangezien ik niet wekelijks een update kan geven over mijn reis naar een zwangerschap (helaas is er alleen maandelijks kans op een bevruchting, haha), wil ik wat andere rubrieken toevoegen aan Mamakraamt.nl, om zo toch met regelmaat een leuk artikel online te kunnen zetten. Lees vooral verder als je benieuwd bent waarover ik nog meer wil schrijven.

Mamakraamt

Persoonlijke artikelen zijn toch de artikelen waar ik het meeste plezier uit haal om deze te schrijven en deze worden ook het best ontvangen door jullie. Daarom zullen deze ook online blijven komen, zoals updates over hoe het met onze babyplannen gaat, mijn mening over bepaalde onderwerpen, voorspellingen, enzovoort.
Daarnaast leek het me leuk om wat (anonieme) persoonlijke foto’s van mijn leventje te plaatsen in een artikel. Een soort samenvatting van Instagramfoto’s.

Aangezien ik ook van bakken hou, bedacht ik om ook de rubriek “mamabakt” toe te voegen om zo receptjes te delen. Recepten die ik persoonlijk net ontdekt heb, lekker vind en/of leuk zijn om met je kindje te maken.

Kortom: het blijft een ‘mommyblog in wording’, maar ik schrijf ook graag over andere dingen die me op dit moment bezig houden. Hopelijk blijven jullie gezellig langskomen en kan ik jullie binnenkort verblijden met babynieuws. Tot die tijd blijft Mamakraamt nog relatief anoniem met ook artikelen over andere (persoonlijke) onderwerpen.

Wat wil jij graag lezen/zien op Mamakraamt.nl? Laat het me weten in de reacties!

 

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamakraamt: Wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.