Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 22

Week 22

Het is woensdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de wekelijkse zwangerschapsupdate! Vandaag schrijf ik over gekochte positiekleding, nesteldrang en cadeautjes van mijn vriend! Lees mee over mijn afgelopen week, week 22!

Positiekleding
De week begon goed, want woensdag kwam mijn bestelling binnen met wat positiekleding. Ik draag graag nog mijn eigen kleding, maar nu worden shirtjes toch vaak echt te kort. En daarbij is het gewoon nog steeds leuk om af en toe wat nieuws in je eigen kast te hebben. Ik kocht een aantal items bij de Miss Etam; die had ik al wat langer op het oog. Vorige week liep ik de winkel in en daar gaven ze aan dat positiekleding alleen nog online te bestellen is. Balen.. Want nu is het soms wel lastig om je maat in te schatten.
Gelukkig goed geschat; want alle kleding zit leuk en lekker. Ik kan weer wat nieuwe setjes maken, haha.

Nesteldrang?
Is het begonnen, ik denk het wel. Sinds een tijdje ben ik meer van het opruimen (vb: eettafel moet leeg!) en het schoonmaken. Mijn vriend ervaart er al wat ‘last’ van geloof ik. Blijkbaar spreek ik dingen onhandig uit waardoor het lijkt alsof ik hem verplicht tot schoonmaken… We hebben een soort verdeling; hij is van de badkamer, haha. En die moest schoon van mij; dus hij is na z’n werk nog de badkamer gaan poetsen.. Ah schatje.
Daarnaast ben ik elke dag wel eventjes bezig in de babykamer. Spulletjes in de commode leggen, even in de kledingkast kijken, etc. Het is ook zo leuk allemaal.

Cadeautjes
Aangezien ik zo gek ben op het merk Done By Deer deed mijn vriend wat cadeau. Die toffe muziekmobiel is inmiddels binnen en ik koos ook nog zo’n wagenspanner uit voor in de kinderwagen. Ah, zwijmel. Ik had ook al wat dingen gelezen en gehoord dat vanaf nu de baby kan horen en dat het leuk en goed is om elke dag eventjes een muziekdoosje bij je buikbaby te houden, zodat ze het geluid gaat herkennen. En zo kreeg ik ook nog zo’n schattig muziekdiertje.
Nu mag ik eventjes niets meer van dit merk halen, haha. Anders wordt het wel een beetje too much allemaal.

In de zon
We hebben toch wat zon gezien afgelopen week en vooral in het weekend! Ik besloot zonnebrandcrème voor het gezicht te halen, gezien ik onwijs bang ben om zo’n zwangerschapsmasker te krijgen. Met ook nog een petje op heb ik toch enorm genoten van het mooie weer.

Hoe gaat ’t met jou?

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.