Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 23

Week 23

Jeetje, wat gaat het toch rap. Ik geniet elke minuut van de dag van mijn zwangerschap, het is zo bijzonder! Vandaag een korte update over mijn afgelopen zwangerschapsweek, week 23. Lees je mee?

Papa kon het voelen!
Yes, eindelijk. Hoe vaak hij al niet zijn hand op mijn buik legde als ik haar voelde trappelen in mijn buik…Vaak voelde hij dan niets, of twijfelde hij. Nu eindelijk in de avond van vrijdag op zaterdag lagen we zonder tv, op bed en voelde ik haar weer. Ik legde zijn hand op de plek waar ze continu bewoog en zei hem dat hij zich moet concentreren. En jahoor, de ene na de andere kick voelde hij! Super leuk om dit met hem te mogen en te kunnen delen.

Familiefeestje
De laatste keer dat ik mijn familie had gezien, was op een feestje waar ik besloot niet te drinken omdat ik dacht dat ik misschien wel zwanger kon zijn, haha.
En later bleek dat ook zo! Wij zien mijn familie niet heel vaak, maar als we bij elkaar zijn is het wel erg gezellig. Zo had ik afgelopen weekend een feestje waar ik mijn familie weer zag en zij mij, ineens met een bolle buik.
Haha. Ze moesten wel wennen hoor, maar ik kreeg ontzettend leuke reacties en ik heb wel 100x het antwoord op de vraag: “wanneer ben je nou ook al weer uitgerekend?” moeten geven.

Center Parcs
Wij besloten nog even lekker samen er tussenuit te gaan en vertrokken maandag voor een midweekje naar Center Parks, met de hond. Nu kan ’t nog en we besloten gewoon lekker in eigen land te verblijven. Even genieten van elkaar, een andere stad, een dierentuin en van wandelingen met de hond. Ik probeer wat kiekjes te schieten en dan kan ik misschien een Plog in elkaar zetten:).

“Niet op je zij, mama!”
De nacht van maandag op dinsdag in het Center Parcs huisje, moest ik weer eens zoals gewoonlijk naar de wc. Daarna ging ik weer terug naar bed en probeerde weer in slaap te komen. Ik slaap graag op mijn zij en draaide mezelf dan ook zodat ik weer lekker lag. Ineens een hoop geschop en bewegingen in mijn zij; daar was ze weer! Wat een heerlijk gevoel blijft dat toch. Na even contact te hebben gemaakt, ben ik dan toch maar op mijn rug gaan liggen omdat ze zo beweeglijk was dat ik niet in slaap kon vallen.

Tot de volgende x!

Liefs,

Leonie

5 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 23

  1. Oh wat fijn dat je vriend het nu ook kan voelen, dat vond ik zelf zo bijzonder en speciaal. Wat heerlijk dat jullie er even tussenuit zijn gegaan naar centerparcs!

  2. Ooooh zo mooi dat je vriend de kleine nu ook kan voelen! Ik weet nog goed hoe verbaasd mijn vriend keek en reageerde (en vooral ook hoe emotioneel hij was) toen hij onze kleine Beeb voor het eerst voelde. Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.