Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 27

Week 27

Jeetje! Ik ben vandaag 28 weken zwanger en dat betekent dat het 3e trimester is aangebroken! Nog iets minder dan 3 maandjes en dan mogen wij onze dochter ontmoeten. Vandaag de update over week 27. Lees je mee?

Moederdag
Mijn vriend verrastte mij enorm afgelopen zondag. Ik ben een mama-to-be, maar nog niet echt mama! Toch was ik helemaal overrompeld toen ik uit het ledikantje van Ukkie een kaartje en cadeautjes haalde. Hij had een ontzettend lief kaartje geschreven, vanuit onze dochter, waarbij de tranen over mijn wangen vloeidde. Daarna werd ik nog verblijd met Tony en een lekker geurtje van Lancome! Wat een verwennerij, dat had echt niet gehoeven. Maar moederdag had wel ineens even een andere betekenis dan de jaren daarvoor, en dat zal voortaan ook zo blijven.

Scrapbook
Zoals ik jullie al in de shoplog video liet zien, kocht ik laatst een Scrapbook om mijn buikfoto’s en echo’s in vast te leggen. Het idee komt van Michelle (die net bevallen is van haar zoontje) en het leek mij ook gewoon erg leuk om hiermee aan de slag te gaan.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht een aantal knutsel/frutsel spulletjes, bestelde wat foto’s bij de HEMA en ik kon aan de slag. Ik ben er afgelopen week mee begonnen en het wordt erg leuk. Zeker tof i als herinnering voor mezelf, maar ook straks voor haar.

Babybedje
Omdat ik alles binnen had om alvast het bedje op te maken, besloot ik dat afgelopen weekend ook maar gewoon eens te doen. Ondanks dat alles nog gewassen en gestreken moet worden, ik vind het zo leuk staan! Of ik het helemaal goed heb gedaan, weet ik nog niet. Binnenkort komt de kraamhulp op visite en dan zal ik dat eens vragen. Maar och, wat schattig en leuk ziet het eruit. Ik zie haar al helemaal daarin liggen (zwijmel).

Morgen mag ik weer op controle komen bij de verloskundige (yay, weer naar haar hartje luisteren!), dus daar kunnen jullie volgende week weer wat over lezen!

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 27

 1. Super leuke update!:) Wat gaaf dat je zo bezig gaat met een scrapbook, heel leuk! Wil ik ook al tijden doen (mijn baby is ondertussen al 7 maanden) maar kom er maar niet aan toe. Er is altijd wel iets. Zelfs ons trouwalbum is nog niet klaar en we zijn in juni al 2 jaar getrouwd.. Oeps haha! Fijn dat je morgen weer lekker naar het hartje mag luisteren, dat is zo speciaal <3!

  X

  1. Hi Rosie, wat leuk dat je reageert!
   Ik dacht ook; laat ik er nu maar mee beginnen, want zodra ze geboren is, komt het er waarschijnlijk niet meer van, haha!

 2. Wat leuk dat je ook aan de slag bent! Hier is ie nog niet helemaal af, maar ik ben er nu al zo blij mee. Lijkt me gewoon mooi voor later. Heel veel plezier morgen! Geniet ervan. Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn buik nu weer leeg is.
  Michelle onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAPSUPDATE: WEEK 40My Profile

  1. Ja, ’t zag er zo tof uit bij jou, ik dacht, dat wil ik ook! We hebben weer genoten van het mooie geluid. Dankje! Ik kan me voorstellen dat ’t wennen is.. Zo’n lege buik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.