Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 31

Week 31

Wat vliegt de tijd! Het is al weer woensdag en dat betekent weer een nieuwe zwangerschapsupdate van afgelopen week, week 31!


Hitte
Jeetje, wat was het warm afgelopen dagen. Ik kan er behoorlijk goed mee omgaan en ik kan ook wel echt genieten van het zonnetje dat schijnt; de wereld ziet er dan zoveel leuker uit he!
Toch merk ik wel dat ik wat meer gewicht mee til, waardoor ik het sneller heet krijg. Het tempo van een wandeling wordt nog lager en als ik thuis kom, moet ik ook echt weer even bijkomen. Het liefst met de voetjes omhoog;).

Aftellen tot verlof
Deze week was ik behoorlijk veel bezig met het tellen van mijn diensten die ik nog moet werken. Ik kan namelijk niet meer wachten totdat ik met verlof kan gaan. Het werk wordt toch wat zwaarder (trappen lopen laat ik aan mijn collega’s over) en ook de lange diensten had ik onderschat. Ik moet nog ongeveer 9 diensten en dan zit ’t erop.
Binnenkort daarom dus ook een artikel waarin ik jullie vertel wat ik wil ondernemen tijdens deze periode.

Waggel-Waggel
Ik geloof dat het nu zo ver is. Ik begin een beetje te waggelen! Ik loop al behoorlijk langzaam en soms lijkt ’t alsof ik aan het waggelen ben. Haha. Ik ben benieuwd hoe dat eruit ziet. Ik vind dat mijn buik ook behoorlijk aan het groeien is nu, zelfs collega’s die ik een weekje niet heb gezien verbazen zich soms om mijn buik.

Duwen
Soms heb ik pijn aan mijn rechter rib(ben). Het lijkt dan wel of ze er zo tegenaan ligt te duwen, dat het helemaal beurs voelt. Het is een naar gevoel wat soms lang kan aanhouden. Als ik ga liggen of mezelf even uitrek, dan gaat ’t meestal wel weer, maar vervelend is ’t wel!

Hoe heb jij de hitte overleefd?

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 31

  1. Super mooie bolle buik! 😉 Wat gaat het snel! Binnen 8 weekjes heb je waarschijnlijk al een prachtige dochter in je armen liggen! Nog een vraagje: Wat doe je voor werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.