Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 33

Week 33

We zijn inmiddels in week 34 aangekomen, wohoo! Ongelooflijk dat het nog ongeveer 6 weekjes duurt voordat we onze dochter kunnen ontmoeten. Vandaag een update over mijn afgelopen zwangerschapsweek, week 33.

Zeekoe
Haha, zo noem ik mezelf sinds een week. Ik kom namelijk niet meer zo snel overeind. Als ik eenmaal in bed lig, gaat draaien echt een stuk moeilijker, laat staan opstaan. Afgelopen week had ik een nacht waarin ik wel 4x naar de wc moest en mezelf dus 4x uit bed moest hijsen, pff!
Ik merk dus nu wel dat ’t allemaal wat zwaarder wordt, maar ach; ik mag verder echt niet klagen!

Verlof
Jaja, jullie lezen het goed. Mijn verlof is begonnen! Gistermiddag sloot ik de deur en ik moet dan in november weer een officiƫle dienst draaien. Ik kom nog wel 2x op het werk hoor, komende maand (voor een gesprek en een cursus), maar echt werken hoeft niet meer. Jullie hebben al kunnen lezen wat ik van plan ben deze komende weken, dus dat wordt gewoon genieten!

Bevallingspraat
Gisteren hadden we een afspraak bij de verloskundige voor een nieuwe check en om mijn bevallingsplan te bespreken. De baby en ik zijn weer helemaal goedgekeurd! Volgende keer, over 2 weken hebben we een liggingsecho. Voor wat ze nu kan zien, is ze al helemaal ingedaald, maar dit willen ze graag nog bevestigd hebben door middel van een echo. Ik ben super benieuwd! Het is al zo lang geleden dat we haar hebben ‘gezien’.
Over mijn bevallingsplan wil ik nog wel een artikeltje schrijven van wat hierin staat, dus dat kunnen jullie dan nog verwachten.

Zwemmen
Gisteren besloot ik eens wat baantjes te trekken, met mijn moeder. Ik wil graag een beetje in beweging blijven en zwemmen leek me ideaal met zo’n groot lichaam. Het zwemmen was heerlijk, maar eenmaal uit bad stappen was heel vreemd! Ik voelde me weer zo zwaar. Ik had eigenlijk vrijwel daarna behoorlijk pijn bij mijn banden? Ik weet niet precies wat het is, maar het is een behoorlijk rot gevoel. Waarschijnlijk heb ik iets teveel gedaan, waardoor het nu overbelast is… Hopelijk gaat ’t snel wat beter..

Ik wens jullie een hele fijne (zonnige?) week toe!

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 33

    1. Ja, ik vond het ook goed; maar eigenlijk had ik er meteen spijt van na die pijn te voelen. Ik durf ook niet zo goed weer te gaan.
      Bedankt, ik ga zeer zeker genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.