Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 34

Week 34
Nog maar 5 weekjes en dan ben ik uitgerekend! De weken zijn nu op 1 hand te tellen en jeetje, het komt zo dichtbij. Vandaag vertel ik jullie over mijn afgelopen zwangerschapsweek, week 34.

Drukte
Ik ben enorm druk geweest afgelopen week, zoals jullie al hebben kunnen zien/lezen. De week is echt voorbij gevlogen door alle leuke activiteiten die gepland stonden.
Dit zorgde er soms voor dat ik de baby niet goed voelde of dat ik me druk maakte dat ik haar niet goed had gevoeld; omdat ik er zo weinig bij stil stond… Toch zijn er genoeg momenten geweest dat ze lekker duidelijk aanwezig was; en wauw. Dat blijft zo genieten.

Harde buiken
Of het komt door de drukke dagen of het komt doordat ze flink aan het indalen is, maar jeetje! Ik had voorheen nog nooit echt last gehad van harde buiken, maar afgelopen week, weet ik precies wat het is en hoe het voelt.
Zaterdag kwamen ze elk uur wel opspelen, waardoor ik toch maar even met de VK had gebeld. Omdat ik de kleine tussendoor genoeg voelde en geen bloedverlies had, was het niet iets om me echt zorgen over te maken. Harde buiken horen bij het ‘indalingsproces’ blijkbaar..

Pijnlijke heuvel
En dat ze aan het indalen is, was wel te voelen. Jeetje; ik kan het moeilijk omschrijven, maar mijn venusheuvel voelde de laatste dagen beurs aan! Gelukkig niet heel vervelend of pijnlijk, maar wel een beetje gek natuurlijk, haha.
Volgende week heb ik mijn liggingsecho; dus dan kunnen we zien hoe ver ze is gezakt:)

Auw m’n rib(ben)
Ik denk niet dat ’t gekneusd is, maar man man, wat kan het een pijn doen! Mevrouw vindt het blijkbaar leuk om of met haar billen mijn ribben te duwen of er lekker tegen aan te trappen. Dagelijks heb ik er wel even pijn aan. Ik probeer dan met mijn hand haar weg te duwen, maar vaak blijft ze gewoon nog even doorgaan. Haha.

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.