Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 35

Week 35

Daar zijn we weer, weer een weekje verder! Vandaag vertel ik jullie over week 35 van mijn zwangerschap. Lees je mee?

Gastouder
Ik was vorige week te vertellen over onze gastouder! We hadden namelijk vorige week dinsdag een nieuwe kennismaking (omdat de eerste niet echt beviel) en we hebben haar gevonden! Super fijne lieve vrouw die vanaf november, als ik weer ga beginnen met werk, onze dochter wil opvangen. Afhankelijk van mijn rooster, want ik werk onregelmatig, zal zij ongeveer 2 dagdelen per week opvang bieden.
Ik ben super blij dat we een geschikte gastouder hebben kunnen vinden, het geeft echt wat rust nu.

Knellende broeken
Ik kan echt niet zonder mijn zwangerschapsbroeken, ze hebben altijd zo heerlijk gezeten! Maar inmiddels is er toch eentje waarbij ik steeds vaker merk dat ik die buikband niet meer over mijn buik draag, maar naar onder duw. Het zit gewoon niet meer zo lekker, dus die kan ik beter niet meer aandoen..
Maar om nou nog voor de laatste weekjes een nieuwe broek aan te schaffen? Ik had gehoopt op zomerse jurkjes en dergelijke, maar de zomer in NL is ver te zoeken, helaas.

Rotnachten
Tja, wat een verschil nu ineens! Ik slaap zo slecht. Ik lig niet meer lekker, slaap enorm licht en moet vaak eruit om te plassen. Als ik er eenmaal uit ben geweest, ben ik weer klaar wakker en moet het ‘slaapproces’ weer opnieuw op gang komen, lijkt wel.
Normaal pikte ik altijd wel zeker 8 uurtjes per nacht; maar dit is nu echt niet meer zo. Blijkbaar een voorbereiding op de komst van de baby?

Liggingsecho
Gisteren hadden we een liggingsecho. Ik had me erop verheugd, want ik mocht haar weer eens zien sinds 15 weken! Echter had de VK wat haast (ze liep ook flink uit), waardoor ze ons van te voren al benoemde dat het puur ging om te kijken of ze inderdaad al ingedaald was en verder niet ging kijken naar de groei oid.
Mevrouw lag inderdaad met het hoofdje al in mijn bekken, daarna probeerde ze toch nog een foto te maken van het hoofdje, maar omdat ze al ingedaald was, kon ze niet echt een mooi plaatje schieten. Ondanks dat het allemaal wat gehaast was, hebben we toch nog wat van d’r kunnen zien, wat erg leuk was.

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 35

  1. Wat heb je toch een mooie buik! Stom he, dat slechte slapen! Als je meisje er is slaap je ook slecht, maar dat is héél anders. Slecht slapen en ondertussen naar je kindje kunnen kijken is heel anders dan slecht slapen en er niks voor terug krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.