Mamashowt: De eerste aangeschafte spulletjes

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, ben ik na de goedkope Action test een ander dorp ingereden (tja, je zou maar een bekende tegenkomen), om daar een duurdere Clearblue test te halen. Puur voor nog een check en omdat ik het leuk vond om ook daadwerkelijk het woordje “zwanger” af te kunnen lezen.

Zo liep ik de Etos binnen, kocht wat ik nodig had en ging snel weer de winkel uit. Ik kwam langs de Bruna en besloot even naar boekjes te kijken. Daar vond ik het ‘9 maanden dagboek’ van Pauline en die nam ik ook meteen mee.

Geshopt1

Eenmaal thuis ben ik direct de Clearblue test gaan gebruiken en na weer een bevestiging (yesss!), kroop ik achter de computer en ik bestelde nog twee andere cadeautjes. Ik kocht voor mezelf (en voor Uk later) de Milestone Pregnancy Cards zodat ik mijn buikfoto’s op een leuke manier kan vastleggen.

Geshopt2

Mijn vriend is natuurlijk ook een beetje zwanger en om hem wat meer informatie te geven over wat het nou precies inhoudt, zo’n zwangerschap en wat het met je vriendin kan doen, kocht ik het boek “Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” van Kluun. Alleen die titel al, haha. Ik vond dat mijn vriend wel wat meer informatie kon gebruiken. Dat ik me helemaal suf lees op blogs en google over alles wat met zwangerschap heeft te maken, betekent niet dat mijn vriend dat ook doet.
Hij vond het een super leuk cadeau en heeft het boek dan ook op vakantie meteen uitgelezen. Soms vertelde hij me een stuk uit het boek en ik moet zeggen dat ik het ook wel erg mannelijk (heeel erg mannelijk) maar ook grappig geschreven vind.

Spulletjes

Omdat ik cadeautjes kopen zo leuk vind en nu helemaal, kocht ik ook nog het “zwangerschapsboek voor mannen”. Deze is met hilarische tekeningetjes en simpele korte teksten heel makkelijk te lezen. Per week lees je een stuk over hoe Uk gegroeid is en hoe vriendinlief zich voelt/kan gaan voelen.

Beide boeken zijn zeker aanraders, vooral de laatste!

Wat kocht jij als eerste toen je wist dat je zwanger was? 

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: De eerste aangeschafte spulletjes

  1. Wat leuk! Ik kocht ook het dagboek als eerste nadat ik erachter kwam dat ik zwanger ben. En die kaarten heb ik ook, haha. Inmiddels heb ik ook de baby- en de junior- of minikaarten. Zo leuk om alles bij te houden!

  2. Heerlijk hè, die eerste spulletjes. Wacht maar tot je eenmaal de eerste kleertjes hebt aangeschaft 😉 Ik weet niet meer wat ik eerst kocht, wel wat ik kreeg; het grote tweelingenboek; heel handig geweest, en is.. nog steeds 🙂
    Sonja onlangs geplaatst…Out of order..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.