Mamashowt: Foto’s zwangerschapsshoot

Zwangersschapsshoot

Een tijdje geleden gingen mijn vriend en ik naar een professionele fotografe voor een zwangerschapsshoot. Ik had van te voren al aan haar laten weten wat ik mooi vind en wat voor een soort foto’s ik dan graag zou willen hebben door mijn Pinterestboard op te sturen. Nu was het moment daar, dat ik met mijn babybelly en met mijn vriend ineens in een studio stonden voor onze eigen foto’s. Vandaag deel ik een aantal foto’s + mijn ervaring!

Ik besloot bewust om een vrouwelijke fotografe te zoeken, omdat ik graag pure foto’s wilde van mijn zwangere lichaam en ik me bij een man minder op mijn gemak zou voelen. Ik vond Chrissie en bekeek haar portfolio, welke ik erg mooi vond. De afspraak was dan ook snel gemaakt.
Omdat het nogal nieuw was voor zowel mijn vriend als mij, hebben we even gebrainstormd welke kleren mee gingen. Naar aanleiding van de inspiratiefoto’s op Pinterest nam ik een wit blouseje, een spijkerbroek, een maxidress en een leren jasje mee (want daarvan had ik ook een toffe foto van gezien). Mijn vriend koos voor 2 verschillende shirts.

Na een warm welkom mocht ik eerst alleen voor de camera plaatsnemen. Enorm wennen en even ongemakkelijk, maar Chrissie wist al gauw het ijs te breken door complimenten te geven en foto’s te laten zien die ze had genomen. Niets om zenuwachtig voor te zijn. De eerste paar foto’s die ze nam, waren eigenlijk meteen al mooi. We hebben behoorlijk wat poses aangenomen en van kleding gewisseld. Ik ben natuurlijk ook met mijn vriend op de foto gegaan.
Ik ga niet elke foto delen, maar hieronder een kleine selectie:

Zwangersschapsshoot
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot
We hebben er in totaal 16 uitgekozen en we zijn blij met elke foto. Het is een mooie herinnering aan mijn zwangerschap; zo verliefd op mijn babybuik!

Wat vind jij van de foto’s?

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Mamashowt: Foto’s zwangerschapsshoot

    1. Ja, super leuke herinnering. Het was sowieso echt leuk om een x zo voor de camera te staan! Jij alvast veel plezier met jouw shoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.