Mamashowt: Gepersonaliseerde IPhone hoesjes + Giveaway!

Giveaway
Toen ik zwanger was hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan om deze unieke periode vast te leggen. Ook toen Kyra een aantal weekjes oud was, schoot mijn liefpa wat kiekjes van ons. Ik vind de foto’s ontzettend mooi geworden en ik ben er nog steeds erg blij mee. Caseapp benaderde mij of ik wat wilde bestellen uit hun webshop; dat aanbod wilde ik zeker niet afslaan! Vandaag show ik jullie mijn nieuwe aanwinsten en mag ik iemand blij maken met een item uit de shop naar keuze! *Give away gesloten*


Mijn iPhone hoesjes
Hieronder zie je het telefoonhoesje met mijn zwangere buik. Ik was hier 32 weken zwanger en ik voelde me erg mooi. Het is een intiem shot, maar ik vind het zo’n mooi plaatje geworden dat ik het jullie best wel wil showen.

img_0357

Deze foto nam mijn liefpa van Kyra en mijn vriend. Ik vind het echt een hele mooie foto geworden en deze heeft heel lang als achtergrond op mijn telefoon gestaan. Ik kan er wel naar blijven kijken.

img_0359

Giveaway!
Van Caseapp mag ik ook één item uit de webshop weggeven aan een van jullie! Wil je kans maken op zo’n (gepersonaliseerd) item? Doe dan het volgende:

– Volg Mamakraamtnl op Instagram + like de bijbehorende foto
– Laat hieronder een reactie achter waarom je graag zou willen winnen

Ik zou het ook lief vinden als je Mamakraamt Liked op Facebook, maar dat is geen vereiste om te winnen!

Kortingscode
Mocht je nou niet winnen, maar toch graag ook iets uit de webshop willen, dan kan je de kortingscode MAMAKRAAMT20 gebruiken voor 20% korting op jouw aankoop.

De Giveaway loopt tot en met zaterdag 29 oktober tot 23.59 uur. De winnaar zal ik mailen, dus zorg dat je een geldig emailadres invoert!

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Mamashowt: Gepersonaliseerde IPhone hoesjes + Giveaway!

  1. Wat ontzettend leuk! Zo’n prachtige foto van (nog even wachten), maar ik neem aan mijn 2 grote liefdes van dan, lijkt me geweldig om te laten drukken!!

  2. Oh, wat mooi. Nu heb ik zelf helaas geen telefoon waar ik zo’n hoesje bij kan bestellen. Maar ik weet zeker dat ik hier een vriendin heel blij mee kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.