Mamashowt: Inhoud van de Blije Doos

In een vorig artikeltje, liet ik jullie al een kijkje nemen naar de inhoud van de Zwangerbox. Naast de Zwangerbox, bestaat er ook nog de Blije Doos. Deze is samengesteld in samenwerking met Wij en de Prenatal.
Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben wat er in deze doos allemaal zat en deel dan ook graag de inhoud met jullie! Benieuwd wat er in deze doos allemaal zit? Lees dan verder!

Blije Doos

Als je de box opendoet zie je meteen al het het pak Pampers wat erin zit. Super handig en leuk! Hier kan je dan ook zeker wat mee (gezien die ene Pamper in de Zwangerbox)!

Blije Doos
Natuurlijk zit hier ook een 0,0% drankje in; toch leuk om nog samen met m’n vriend te kunnen proosten. Ook zit er een (inimini) potje Sudocrem in en een Gilette scheermes wat natuurlijk altijd handig is om te hebben ;).

Blije Doos
Wat ik super leuk vind is het speentje. Hierop staat: ‘Papa is the best!’. Ik maakte meteen een foto en stuurde deze door naar mijn vriend. Super schattig, toch. Verder zit er ook nog een Avent flesje in, schattige sokjes en Ukkie’s eerste tandenborstel.

Al met al een super leuke box om uit te pakken en met spulletjes die je ook echt daadwerkelijk kan gebruiken.

Vinden jullie zo’n ‘Unboxing Artikel’ leuk om te lezen?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Inhoud van de Blije Doos

  1. Ja ik vind het zeker leuk om te zien wat er in zit. Ik vind de inhoud wel verbeterd ten aanzien van vijf jaar geleden toen ik hem haalde voor mijn zoon. Handig ook een scheermes voor de man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.