Mamashowt: Inhoud van de luiertas

Inhoud Luiertas
Mijn geliefde Michael Kors tas heeft nu plaats gemaakt voor een mega luiertas, waarin ik echt wel een hoop meesjouw! Vandaag laat ik jullie de inhoud van onze luiertas zien.

Luiertas

Als het wat kouder is, wil ik Kyra wel graag kunnen bedekken met een dekentje. Laatst waren we in de stad, het was gewoon goed weer buiten, maar in de winkels stond de airco zo hoog dat ’t echt te koud aan ’t worden was! Dit roze gewolkte dekentje bracht uitkomst.
Dan nemen we ook altijd standaard een hydrofielluier en een spuugdoekje mee. Beiden handig voor voedingen maar de hydrofiel gebruiken we ook als we haar ergens anders moeten verschonen.
Voor eventuele ongelukjes (en die gebeuren nog wel eens) heb ik altijd een extra setje kleding mee.

img_0279
Om buiten de deur te kunnen verschonen heb ik altijd een verschoningsmatje bij me. Deze roze is van het merk Kipkep en hebben we al meermaals gebruikt. In het grijze pakketje zitten altijd 4 luiers en luierdoekjes. Ook een potje sudo-creme voor de rode billetjes zit in de tas!
Voor de zekerheid neem ik altijd nog wat borstvoedingscompressen mee; voor het geval dat ik toch veel ‘lek’ en een nat shirt wil ik liever niet.

img_0280

De laatste tijd heb ik enorme dorst; waarschijnlijk omdat ik borstvoeding geef. Het is dan ook belangrijk om genoeg vocht binnen te krijgen, dus een flesje water is onmisbaar.
Het knisperboekje en het aapje heb ik pas sinds kort in de tas zitten. Kyra vindt de geluidjes wel erg interessant en altijd handig om wat afleiding te hebben als dit nodig is.

Meestal neem ik ook gewoon mijn portemonnee en mijn telefoon mee in de tas. Als we naar het consultatiebureau gaan, pakken we ook een omslagdoek in.

Wat neem jij mee in jouw luiertas?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Inhoud van de luiertas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.