Mamashowt: Inhoud van de Zwangerbox!

Hoe leuk is het dat als je zwanger bent, je je kan opgeven voor verschillende boxen met gratis spulletjes voor jou en de baby?
Toen ik een aantal weekjes wist dat ik zwanger was, besloot ik me in te schrijven bij Ouders van Nu om zo ook de Zwangerbox te kunnen ontvangen. Deze haalde ik laatst op en het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat er allemaal in de doos zit.

Zwangerbox

Ten eerste. Het gaat hier natuurlijk om gratis producten, dus er zit heel veel reclame in. Deze heb ik niet op de foto gezet. Sommige reclamefoldertjes zijn nog best aantrekkelijk, zoals 10 euro korting bij een bepaalde winkel. Toch zijn de tastbare spulletjes natuurlijk het leukst om te ontvangen!

Zwangerbox
Het eerste wat enorm opvalt zijn de hoeveelheid bladen die erin zitten. Ik vind het super leuk om andermans verhalen te lezen en om meer te weten te komen over de ontwikkeling van mijn kindje. Dus bladen zijn altijd goed! Wat wel jammer is, is dat we inmiddels in 2016 zitten en deze bladen nog uit 2015 zijn. Maarja, nuttige en leuke informatie staat er altijd wel in natuurlijk!

Zwangerbox

Natuurlijk, wie had dat niet verwacht; 0,0 drankjes voor de zwangere dame. Ik drink nu af en toe wel eens Radler 0,0%, dus ben ook wel benieuwd hoe de Jillz smaakt. Waarschijnlijk ook net alsof je limonade drinkt, haha.

Zwangerbox
Een Difrax speen, een soort bakje (ik denk om voeding in te bewaren), buikcrème en 1 Pamper. Ik smeer voor nu mijn buik in met Bio-Oil, maar wie weet bevalt deze crème ook goed!

Zwangerbox
Als laatste zit er een lief klein rompertje in. Zeker wel een toevoeging aan deze box. Hij is van de C&A en komt samen met een 10% kortingskaartje. Heel handig ook dat deze gewoon wit met grijs is; lekker unisex!

Dit was alles wat in de Zwanger box van Ouders van Nu zit. Je krijgt deze spulletjes gewoon gratis, dus dat is toch leuk om zomaar te mogen ontvangen!

Wat vind jij van de inhoud van de box?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Inhoud van de Zwangerbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.