Mamashowt: Persoonlijke (instagram)foto’s!

Hoewel ik nog niet teveel vrij wil geven van mijn privé leven (lees hier waarom), leek het me wel leuk om jullie een beetje mee te nemen in mijn dagelijkse doen en laten. Dit door toch af en toe (eens in de twee weken) een samenvatting te geven van mijn Instagram foto’s. Kijken jullie mee?

Foto'sFoto's

Mijn vriend en ik vinden het heerlijk om met de hond te wandelen in het weekend. Een favoriete wandelplek is hier op de hei. We hadden erg mooi weer en hebben heerlijk gewandeld!

Verder besloten we lekker te gaan uit eten bij een italiaan. Aangezien het mijn menstruatiedagen waren, kon ik lekker genieten van carpaccio en een heerlijk wijntje! Wat een verwennerij.

Foto's

Zoals ik al heb beschreven in mijn “over” pagina ben ik gek op koffie. Als ik lekker de tijd heb om te genieten van mijn kopje, dan maak ik vaak een cappucino. Gewoon met behulp van zo’n Senseo opschuimer. Heerlijk.
Ik zag ergens het programma ‘van Luizenleven naar Luiers’ voorbij komen, en heb deze afgelopen dagen behoorlijk wat afleveringen achter elkaar gekeken.

Foto'sIk ben niet zo’n hele goede ontbijter…Als ik zwanger mag zijn, moet ik wel mijn gewoontes aan gaan passen!Foto's
Voor nu heb ik wel een lekker ontbijtje gevonden: yoghurt,Eat Natural muesli en een stuk fruit erdoorheen.

Mijn vriend en ik gingen weer eens naar de stad (yes!). Het was onwijs druk en hebben eigenlijk niets gekocht. Wel lekker dit visje gegeten..

IMG_3315
Als je een hond hebt, dan moet je toch vaak de deur uit om even te wandelen. Totaal geen straf met het weer van de laatste tijd. Wij laten onze hond vaak vier keer uit op een dag. Zo kan ze lekker haar energie kwijt en halen wij ook weer lekker een frisse neus!

IMG_3313
Ik maakte voor het eerst in mijn leven verse soep. Normaal als we soep eten, trekken we een blik open, maar verse soep is zoveel lekkerder. Het was ook nog eens leuk om te doen. Binnenkort maar eens een ander recept uitproberen.

Foto2
Interesse voor make-up heb ik altijd al gehad. Ik ben niet echt iemand die uren voor de spiegel staat, maar vaak wel wat tijd besteed om er wat beter uit te zien, haha. Soms heel simpel, zoals linker foto. Soms iets uitgebreider. Mijn kwasten waren echt aan vernieuwing toe, dus plaatste ik een bestelling bij Boozyshop.

IMG_3321IMG_3310
Wat er vrijdag gebeurde was verschrikkelijk. Ik heb er eigenlijk helemaal geen woorden voor. Angstig en bezorgd over de toekomst ben ik wel. Ik heb er dan ook een flinke dip aan over gehouden het weekend.

Omdat het ook druilerig weer was hebben we maar besloten om zaterdag wat te gaan gamen. Samen met m’n vriend een avontuurlijk spel gespeeld op de PS4. Toch ook wel leuk tijdverdrijf: kaarsje aan, thee erbij en dekentje op de bank.

Foto3
Ja, ik weet het. Maisbrood is ook niet echt de gezondste keuze. Maar het is wel heel lekker en zeker met wat houmous erop. Hier had ik overigens niet ontbeten en dit was rond lunchtijd. Ik was ook wel laat wakker.. maar ik moet eigenlijk wel gewoon aanleren dat ik moet ontbijten! Iemand tips?
Inmiddels heb ik al aardig wat blogposts geschreven en dat vind ik echt leuk. Ik heb er onwijs veel plezier in en ben dan ook vaak, als ik eventjes de tijd heb, bezig met mijn site.

Zo, dat waren de foto’s! Ik zou het wel leuk vinden als je mij op Instagram zou volgen! 🙂

Wat vond jij van deze nieuwe rubriek?

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamashowt: Persoonlijke (instagram)foto’s!

  1. Wat een leuke foto’s! Wij wandelen ook graag, al is dat hier meer bij de haven. En van luizenleven tot luiers heb ik ook gekeken, echt een leuk programma maar jammer inderdaad dat het maar weinig afleveringen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.