Mamashowt: Plog – Center Parcs

Center Parcs
Vorige week zaten wij gezellig een midweekje in Center Parcs. Wij besloten om naar Emmen te gaan aangezien we benieuwd waren naar de nieuwe dierentuin en omdat er voldoende natuurgebied is om lekker te kunnen wandelen met de hond.
Ik maakte wat kiekjes op de dinsdag voor deze “Plog”. Kijk je mee?


Plog
Ik begon de dag met een douche en fohnde daarna mijn haar om vervolgens in een staart te gooien, want we gingen namelijk naar het dierenpark in Emmen! Een hele middag sjouwen met los haar is voor mijn geen doen; een en al klitten dan. Dus vandaar;)

Plog
Daarna dronken we allebei koffie voordat we naar de supermarkt gingen wandelen om ontbijt te halen. Ik ben dol op koffie, maar nu in mijn zwangerschap probeer ik toch zeker te minderen tot 1 a 2 koppen per dag. Om daarna naar het centrum te rijden voor Wildlands!

Plog

We hadden super geluk met het weer; de hele dag lekker zonnetje gehad. Het park is zoals ze zeggen geen dierentuin meer, maar echt een themapark. De dieren hebben ontzettend mooie levensgebieden gekregen; veel ruimte! Daarnaast waren er ook wat attracties (waaronder een 4D show waar ik als zwangere niet in mocht, megh) om het park nog wat extra’s te geven. Kortom; een leuk middagje uit!

Plog
Na een aantal uurtjes heerlijk samen te hebben doorgebracht in het park, reden we weer terug naar ons huisje waar Luna ons vol vreugde op wachtte. Heel eventjes nog de schoentjes uit en voetjes omhoog, voordat we met haar een flinke wandeling gingen maken.

Plog
Dichtbij ons huisje op Center Parcs (10 minuutjes rijden) ligt een enorm natuurgebied met waterplassen. Als onze hond ergens gek op is, dan is het wel door het ondiepe water heen sjeesen. En dat deed ze dan ook.

Plog
Eenmaal weer terug van de wandeling lieten we onze hond lekker drogen in de zon en besloten wij ook met de beentjes om hoog te gaan om nog lekker te genieten van het heerlijke weer. Ik probeerde dit nieuwe ‘biertje’ uit en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben! Dit is naast de bekende Radler 0,0% een goed ‘terrasdrankje’ voor de zwangere dames!

Plog
Na het eten ging ik nog even de zwangerschapsupdate bijwerken, zodat ‘ie in de nacht online kon komen!

Plog
Daarna besloot ik in bad te gaan. Wij hebben thuis geen bad, ik wilde er dan nu maar eens gebruik van maken. Omdat ik niet wist wat ik moet doen in bad, bekeek ik een Vlog op 2WMN. Daarna was ik er ook wel weer snel klaar mee en toen wist ik weer waarom een bad niets voor mij is.. Ik hou er gewoon echt niet van! Geef mij maar gewoon een lekkere douche!

Plog
Na samen weer eens tv gekeken te hebben (we kijken eigenlijk alleen nog maar Netflix thuis), gingen we naar bed. Het avontritueeltje kon beginnen: buik insmeren met Bio-Oil en een muziekje af laten spelen door deze te gekke knuffel. Ukkie reageert er dan even kort op, heerlijk! Daarna val ik in slaap en is de leuke dag afgelopen.

Ga jij nog op vakantie deze lente/zomer?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Plog – Center Parcs

  1. Heerlijk zo’n weekendje weg en leuk zo’n avondritueeltje. Stiekem hoop ik dat we nog een weekje weg gaan als mijn schoonouders op vakantie gaan zodat we hun auto kunnen lenen maar ik mag echt niet zeuren want in oktober gaan we voor 2 a 3 maanden op reis, ook een lekker vooruitzicht.
    Hanna @ eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Mijn scriptie levenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.