Mamashowt: Verlof in foto’s #2

Verlofinfoto's
Het is weer zondag en dat betekent dat ik jullie weer laat zien wat ik de afgelopen week heb uitgespookt. Het is lang niet zo’n spannende week als de vorige, maar goed, klik verder voor deel 2 van verlof in foto’s!

Zondag 26/6

Verlofinfotos
Verlofinfotos
In de ochtend kreeg ik mijn (schoon)familie nog op bezoek vanwege mijn verjaardag. We hebben samen ontbeten wat gezellig was! Daarna vertrokken wij samen met mijn moeder en liefpa naar Utrecht! Mijn broer was jarig en we gingen samen de stad in en een hapje eten bij de Griek.

Maandag 27/6

Verlofinfotos
Ik had helemaal niets op de planning staan maandag; gewoon een rustig dagje. Ik begon de dag met een fijne lange douche. De baby reageert vaak op de warmte van de straal; gezellig!

Verlofinfotos
Na de douche en het ontbijt met fruitsalade, besloot ik dit maar eens te doen. Ik vind het een vreselijk klusje trouwens, maar toch  noodzakelijk!

Verlofinfotos
Verlofinfotos
Terwijl de was draaide, kroop ik achter mijn laptop, genoot van mijn mooie zonnebloemen en werkte ik mijn ‘9 maandendagboek’ weer even bij.

Verlofinfotos
Daarna deed ik wat boodschappen en begon ik met eten koken. Mijn vriend kan ik heel blij maken met aardappelpartjes uit de oven!

Dinsdag 28/6

Verlofinfotos

Ik begon de dag in het zonnetje. Mijn shirtje is nog niet eens zo heel oud, maar nu al aan het ‘pillen’ op de buik omdat ik zo vaak over mijn babybelly aai, haha.

Verlofinfotos

Ik had nog een afspraak op het werk vandaag en besloot daarna even de Xenos in te lopen en ik kwam ineens deze leuke boxen tegen! Hoe leuk als herinneringsbox/geboortebox voor onze kleine? Ik heb ‘m kunnen laten liggen, maar ik heb spijt geloof ik, hihi.

Verlofinfotos

Eenmaal thuis lagen de folders in de bus. Gelukkig was het nog redelijk weer, dus plofte ik weer neer en bladerde er doorheen.

Verlofinfotos

Het is inmiddels wel te merken dat het de laatste loodjes zijn begonnen; ik knap in de middag helemaal af. En wat doe je als je moe bent? Op de bank met Orange Is The New Black!

Verlofinfotos

Toen kwam Papa-to-Be thuis van het boodschappen doen en nam ook een lading babystuff mee van het Kruidvat; hoe lief! Binnenkort kunnen jullie een shoplog verwachten met de laatste aangeschafte spulletjes!

Woensdag 28/6

Verlofinfotos

Bijzonderder dan dit wordt ’t niet. Woensdag had ik een hele rustige dag waarin ik lekker blogde, OITNB keek en wat huishouden deed. En genoot van een beetje chocolade;).

Donderdag 30/6

Verlofinfotos

Waar is vriendlief als je ‘m nodig hebt? Schoenen aandoen is echt een crime de laatste tijd!

Verlofinfotos

Maar het is gelukt! Ready to go! Ik moest nog een keer naar het werk om wat af te ronden voor een paar uurtjes.

Verlofinfotos

Eenmaal thuis weer lekker knuffelen met deze lieverd.

Verlofinfotos

Na het avondeten gingen mijn vriend en ik wandelen met de hond. Echter waren we nog niet 10 meter verder of er werd al in mijn haar gepoept door een vogel. Getver. Meteen maar onder de douche gesprongen.. Mijn badjas past nog net dicht, hihi.

Vrijdag 1/7

Verlofinfotos

Weer zo’n rustig dagje. Ik had gehoopt op beter weer, zodat ik lekker in de tuin kon zitten maar helaas. Zomer in NL is ver te zoeken! Ik besloot dan maar de babywasjes vast te gaan uitzoeken.

Verlofinfotos

Ik wilde naar de Ikea voor wat spulletjes. Van te voren gingen we naar de Mc’Donalds, daar komen we eigenlijk nooit. Ik keek er best naar uit, om een keertje hier te gaan eten, maar bahbah! Ik heb alleen van mijn milkshake genoten.

Verlofinfotos

En afrekenen bij de Ikea! Weer wat beddengoed en dergelijke rijker;)

Zaterdag 2/7

Verlofinfotos

Whii, we gingen naar de dierentuin. Altijd leuk vind ik. Voor het laatst dat mijn vriend en ik samen gaan. Strakjes met onze kleine meid!

Foto's

Hierbij speelde m’n zwangerschapshormonen op… Ik werd emotioneel om dit mooie stelletje. Kijk hoe lief; baby in de buidel!

Verlofinfotos

Even een tussenstop bij een restaurantje. 35 weken zwanger, he. Daar horen wat meer pauzes bij;) Eenmaal thuis was ik best wel gesloopt. Ik heb nog gekookt en daarna deed ik helemaal niets meer.

Hoe was jouw week/weekend?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Verlof in foto’s #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.