Mamashowt: Verlof in foto’s #3

Verlofinfoto's

De afgelopen week had ik wat random afspraakjes en verder was ik gewoon veel thuis maar had een super tof begin van het weekend. Kijk je mee naar wat ik in mijn afgelopen verlof week heb gedaan?

Zondag 3/7

IMG_5824

Zondag was een heuse lazy-day. Mijn vriend ging in de ochtend een hardloopwedstrijd rennen en ik vermaakte met met lunch en Orange Is The New Black. Geen idee wat we de rest van de dag gedaan hebben eigenlijk, haha.

IMG_5833
Maar we aten wel een lekker toetje op de bank… Samen Homeland kijken!

Maandag 4/7

IMG_5841
Maandag was een leuke dag! Ik startte langzaam op met dit nieuwe favoriete ontbijtje, buiten, in de zon!

IMG_5843
Daarna haalde ik mijn moeder + haar hond op om naar het bos te gaan. Mijn moeder maakte nog ‘outfitfoto’s’ van mij (binnenkort online), maar verder heb ik geen foto’s gemaakt van ons uitje. Vergeten!
Eenmaal thuis nam ik de shoplog op die je afgelopen vrijdag kon zien en verder rustig aan gedaan.

Dinsdag 5/7

IMG_5849
Dinsdag begon de dag bij de verloskundige! Hier lig ik klaar voor de liggingsecho die we kregen. Daarover heb je al kunnen lezen in mijn zwangerschapsupdate :). Wat een mega-buik heb ik hier!

IMG_5851
Daarna liep ik nog met mijn moeder het dorp in. Ze wil me graag als kraamcadeau een armband cadeau doen en ik deed wat inspiratie op in wat ik mooi vind! Iemand gaat er eentje speciaal voor mij ontwerpen, maar het idee lijkt een beetje hierop!

IMG_5857

IMG_5859

Daarna was het tijd voor babywasjes! Zo leuk om al dat kleine spul aan het wasrek te hangen!

Woensdag 6/7

IMG_5864

Goodmorning! Als het zonnetje schijnt begint de dag toch zoveel fijner! Ik kan er zo van genieten.

IMG_5865
Daarna besloot ik maar vast boodschappen te doen, omdat ik in de middag een afspraak had met een vriendinnetje. Dan had ik de boodschappen in ieder geval al vast in huis.

IMG_5868
Na het boodschappen doen besloot ik lekker te gaan liggen bij Luna, in het gras. Ik bukte en opeens hoorde ik een scheur. Jahoor, mijn zoveel gedragen zwangerschapsjeans was uitgescheurd. Balen, maar hij was al behoorlijk versleten. Snel maar even omgekleed.

IMG_5869

Om vervolgens van huis te gaan, want ik ging high-tea-en met een vriendinnetje! Dit was mijn verjaardagscadeau van haar. Het was ongelooflijk lekker en super veel! We hebben er flink de tijd voor genomen en heerlijk bijgekletst.

IMG_5871
En ik had zoveel gegeten, dat ik echt geen zin meer had in pasta. Ik sneed een halve komkommer op en dat was voldoende. Mijn vriend at een afbakpizza;).

Donderdag 7/6

IMG_5873

Mijn eerste afspraak van de dag: bij de schoonheidsspecialiste! Ik ging erheen voor mijn ‘sugaring’, ideaal nu dat ik zwanger ben en het zelf niet meer kan zien.

IMG_5879

Daarna ging ik meteen door lunchen bij een oud collegaatje en eenmaal thuis had deze lieverd weer wat knuffels verdient!

IMG_5880

Al is knuffelen en/of selfies nemen altijd wel uniek als we buiten zijn. Want onze Luna doet liever stoeien en spelen;)

IMG_5883

In de avond mijn laatste afspraak: acrylnagels verwijderen. Ik had een hele tijd acrylnagels, maar nu dat de kleine op komst is en ik het niet zelf kan ‘bijhouden’ vond ik acryl niet meer zo’n goed idee. Ik heb denk ik geen zin om mijn nagels te laten doen als de kleine net geboren is, dus vandaar. Pfoe, wat zijn ze nu weer kort. Ben benieuwd hoe lang ze mooi blijven, haha.

Vrijdag 8/7

IMG_5891

Het weekend begon zo tof! Ik ging met mijn moeder naar Utrecht, een uitje wat we al een tijdje hadden staan. Nadat we hadden ingecheckt bij het hotel, liepen we naar het centrum en strandden neer op een terrasje waar we lekker gingen eten. Ik koos voor pizza en mijn moeder voor 2 kleine gerechtjes. Het was heerlijk.

IMG_5892
Daarna gingen we nog bij een koffiezaakje zitten om vervolgens naar de Jaarbeurs te lopen voor de musical: The Bodyguard. Wauw, wat een prachtvoorstelling. We hebben echt aan een stuk door genoten; ik raad je echt aan hierheen te gaan!

IMG_5893

Om 22:30 liepen we uit het theater naar het hotel en daar stond dit heerlijke bed op ons te wachten. We waren kapot, haha.

Zaterdag 9/7

IMG_5894

Na rustig op te staan en een heerlijke douche genomen te hebben gingen we ontbijten. Jeetje, wat een hoop lekkere verse producten. Hierna ben ik nog een keer gelopen, hihi.

IMG_5904

Daarna maakte we ons klaar voor een rondje Utrecht. Hippe mama heb ik trouwens, he?
Ik kocht toch nog maar een zwangerschapsbroek (aangezien ik uit die ander was gescheurd), want het weer voor komende week wordt niet zo best.. En ik kocht voor onze dochter Adidas Stan Smithjes.. Daarvan zal ik nog wel een foto posten op Instagram!

IMG_5923

En in de avond aten we een heerlijk maaltje bij mijn vader + vriendin. Zij kookt altijd Boemboe Bali, een rijstgerecht waar ik echt gek op ben.

Dat was weer mijn verlof in foto’s van zondag t/m zaterdag! Knap als je de hele post hebt gelezen, want het zijn toch behoorlijk wat foto’s geworden;).

Wat ga jij deze zondag doen?

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.