Mamashowt: Verlof in foto’s #4

Verlofinfoto's
Zo, alweer deel 4 vandaag! Deze week had ik een thuis-week. Ik ben niet veel van huis geweest, maar vooral lekker genesteld en steeds beetje bij beetje alles babyklaar gemaakt. Kijk je mee?

Zondag 10/7

IMG_5926

Zondag maakte ik alleen deze foto. In de ochtend gingen we namelijk even lekker wandelen; het was super lekker weer! Onze hond is gek op heen en weer rennen langs de waterkant om alle golfjes te pakken. Daarna gingen we lunchen op het terras en kon ze lekker opdrogen in de zon. Heerlijk begin van de zondag. Verder hebben we die dag niet veel meer gedaan; lekker buiten gezeten, etc.

Maandag 11/7

IMG_5931

Maandag begon de dag gezond; ik ben gek op meloen, dus sneed de helft aan en at deze lekker op terwijl ik bezig was met de blog en blogjes aan het lezen was.

IMG_5932

Bij het doen van het boodschappen, nam ik deze mee. Ik kon het niet laten om meteen een stuk te proeven (want iedereen vindt deze zo lekker), echter is het niet mijn ding. Amaretti-koekjes vind ik denk ik gewoon niet zo lekker.

IMG_5934

IMG_5935

Daarna besloot ik lekker bezig te gaan op de babykamer. Alle was had ik al opgevouwen en nu was het tijd om alles een plekje te geven. De commode is nu volledig ingedeeld, dus binnenkort een artikel waarin jullie kunnen zien op welke manier ik het heb ingedeeld!

Dinsdag 12/7

IMG_5939

Het laatste moest nog even gestreken worden: het ledikantlakentje! Dat ziet er met kreukels natuurlijk niet uit. Mijn vriend maakte deze ‘actie-foto’, haha.

IMG_5944

Samen met zijn broer zette hij onze boxspring op klossen. Even een flink karweitje, maar het is ze gelukt! Nu moet ik bijna op mijn tenen staan om op bed te komen. Achja. Het hoort erbij!

Woensdag 13/7

IMG_5948

Lief vriendinnetje kwam langs op de thee om even bij te kletsen! De volgende keer dat we elkaar zullen zien is waarschijnlijk met baby, haha!

IMG_5950

Daarna besloot ik maar eens alle adressen vast op etiketten te gaan schrijven. Dan hoeft vriendlief straks alleen maar nog het etiket op de envelop te plakken als de geboortekaartjes verstuurd moeten worden!

Donderdag 14/7

IMG_5961

Als je 37 weken zwanger bent, is het wel handig om de vluchttas klaar te hebben staan. Dus ik besloot maar eens aan de slag te gaan en al het nodige te pakken. Zo ook natuurlijk wat babykleding en een geboortepakje in maat 50 en 56.

IMG_5963

Na een middagdutje (mijn energielevel is niet meer wat het is geweest) besloot ik maar weer eens verder te gaan met mijn scrapbook en schreef een hoop updates op papier zodat ik deze in het scrapbook kan gaan plakken.

Vrijdag 15/7

IMG_5970

Als je me volgt op Instagram, weet je het waarschijnlijk al, maar wat een vreselijke dag was dit! Ik voelde te weinig leven en maakte me zorgen. De verloskundige gaf aan dat het goed was om even een CTG te laten uitvoeren in het ziekenhuis. Zo gezegd, zo gedaan. Gelukkig waren er geen afwijkingen o.i.d. te zien en had baby waarschijnlijk gewoon wat minder zin om te bewegen. In de weekupdate woensdag zal ik jullie wat meer vertellen hierover!
Na het hele uitje in het ziekenhuis was ik werkelijk kapot en ben ik gaan liggen op de bank en in bed…

Zaterdag 16/7

IMG_5975

Gelukkig voelde ik nu wel weer wat activiteit in mijn buik (al is het wel wat rustiger dan ik gewend ben), dus ik stond wat vrolijker op! Deze hond tovert ook altijd een glimlach op mijn gezicht.

IMG_5976

Heerlijk laat ontbijtje op zaterdagochtend met vriendlief. De combinatie van een gekookt eitje met gegrilde ham vind ik heerlijk!

IMG_5977

Daarna ging ik weer even ‘knutselen’ in het scrapbook. Ik wil het bij kunnen houden, zodat ik na de bevalling niet al te veel weken terug moet lezen en plakken; want daar heb ik dan toch geen zin en tijd voor.

IMG_5986

Vervolgens besloten we nog even de stad in te gaan. We hebben een rondje centrum gewandeld (vriendlief is goed geslaagd) en daarna liepen we weer terug naar de auto. Echter was het allemaal toch een flinke wandeling met zo’n buik, dus moest ik even bijkomen.

IMG_5987

Eenmaal thuis ‘proosten’ we samen met een biertje in de zon, in de tuin. Ik ben gek op wit en blond bier en probeerde eens deze Wieckse uit; best te drinken!

En met die proost sluiten we deze verlof in foto’s af! Fijne zondag gewenst!

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Verlof in foto’s #4

 1. Wat een beangstigend gevoel zal dat zijn geweest toen je geen beweging meer voelde in je buik. Gelukkig was alles goed! Misschien heeft ze de ruimte ook niet meer om druk te doen?
  Oh en die klossen haha. Ik was daar bij mijn eerste veel te laat mee. Tijdens mijn weeën heb ik ze met vriendlief snel nog geplaatst, oeps. Ik was toen 37 weken zwanger en had nog helemaal geen baby verwacht.

  1. Dat was het ook; vreselijk!
   Misschien is ze inderdaad ook wel wat groot om nog heel erg veel te bewegen. Gelukkig voel ik haar wel weer regelmatig met d’r kontje tegen mijn buik duwen, haha.
   Jeetje; tijdens de weeen het bed op klossen gezet? Wat een drama!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.