Mamashowt: Verlof in foto’s #5

Verlofinfoto's

Hoogzwanger mag ik mezelf nu wel noemen, denk ik. Dat houdt in dat ik ook niet meer zo heel veel doe en vooral aan ’t wachten ben totdat ze komt. De foto’s zijn daarom niet zo heel spannend, haha. Kijk je mee naar deze rustige week?

Zondag 17/7

IMG_6016

Ik begon de zondag met een bezoekje aan de webshop HappyBee. Hier vond ik wat leuke babykleding in de sale, dus bestelde een aantal items. Heerlijk; dat shoppen voor de kleine!

IMG_6024

Daarna slachtte ik een grote watermeloen en at zo een helft op. Lekker met dat hete weer.

IMG_6026

In de middag besloten we een wandeling te gaan maken met z’n 4tjes. Ik wilde graag nog op de foto met mijn grote babybuik en zo maakte mijn liefpa wat kiekjes van mij en mijn vriend en van mij en mijn moeder. Ik vind dit zo’n leuke foto geworden, deze moest ik jullie gewoon even laten zien!

Maandag 18/7

IMG_6029
Maandag begonnen we met een controle. Daarbij kregen wij een extra echo en moet je dit kiekje eens zien! Haar hele gezichtje op de foto. Zwijmel…

IMG_6033
Meteen na de controle had ik een zwangerschapsmassage. Ik heb er geen foto van gemaakt (vond ik een beetje vreemd), maar ik kan je zeggen: dit was goddelijk! Ik ben een uur gemasseerd van top tot teen en toen ik thuis kwam was ik helemaal zen. Eenmaal thuis besloot ik dan ook lekker in het gras te chillen met deze dame.

IMG_6035

En daarna besloten we lekker zelf pizza te maken. Heerlijk om af en toe eens te maken en een stuk ‘gezonder’ dan een kant en klare pizza.

Dinsdag 19/7

IMG_6085

De andere helft van de watermeloen was aan de beurt; lekker ontbijtje in de schaduw.

IMG_6142

De bestelling van HappyBee kwam met de post! In totaal bestelde ik 4 items. Shirtje van Noppies, broekje van Feetje, vestje van Noppies en nog een spijkerbroekje van Dirkje.

IMG_6143

Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar van dit eten word ik blij als het zo warm is buiten: pastasalade met krokante kip schnitzel. Yummm!

Woensdag/Donderdag/Vrijdag/Zaterdag

Ik besluit even deze dagen samen te pakken, aangezien ze ontzettend op elkaar lijken. Ik deed vooral vrij weinig, haha.

IMG_6149

Mijn vriend kocht een relax-stoel voor mij, zodat ik lekker kan liggen. Heerlijk, alleen de beentjes in de zon, watertje erbij, genieten maar!

IMG_6150

Liefde voor zomerfruit!

IMG_6153

En ik besloot mijn e-reader er weer eens bij te pakken. Heerlijk boekje lezen met dit weer! Het boek dat ik lees is trouwens Bon Bini Beach van Suzanne Vermeer.

IMG_6159

Vriendlief bakte een lekkere tosti voor ons:)

IMG_6171

En we besloten niet alleen maar te chillen; maar ook het huis flink onder handen te nemen. Alles is van top tot teen nu schoon – heel fijn nu de komst van de baby zo dichtbij komt.
In avond besloten we te gaan eten bij mijn moeder en na een flinke avond lekker gekletst te hebben, liepen we weer terug naar huis.

Dat was mijn week in een notendop! Ik ben benieuwd of ik volgende week het ‘haal’ om zo’n artikel te schrijven… Of dat ik dan druk ben met hele andere dingen, haha…!

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.