Mamashowt: Verlof in foto’s #1

Verlofinfoto's

Zoals beloofd, vandaag een artikel met een hoop foto’s van mijn eerste dagen verlof! De ene dag maakte ik wat meer foto’s dan de andere (ook omdat ik het soms vergat), maar dat lezen jullie vanzelf. Vandaag deel 1 waarin ik aan jullie van dinsdag t/m zaterdag (want dinsdag ging mijn verlof in) laat zien wat ik deed.

Dinsdag
Verlof in foto's
Dinsdag kwam ik uit mijn laatste werkdag rond 13:00. Eigenlijk hartstikke moe, want net slaapdienst gehad en niet zo goed geslapen, maar na de afspraak met de verloskundige, besloot ik toch lekker met mijn moeder te gaan zwemmen. Ik pakte mijn zwemspullen in en heb uiteindelijk 25 banen gezwommen. Toen ik eenmaal uit het zwembad klom, voelde mijn lichaam zo zwaar! Ik had ook last van bandenpijn (of iets dergelijks).

Verlof in foto's
Ik besloot daarom ook maar even lekker in bed te gaan liggen en heb toen wat geslapen. Daarna plofte ik op de bank met mijn pyama en ben er niet meer vanaf gekomen;).

Woensdag
Verlof in foto's
Woensdagochtend wilde ik eigenlijk lekker uitslapen, maar dit lukt de laatste tijd niet meer zo goed. Redelijk vroeg in de ochtend besloot ik dan ook maar gewoon naar beneden te gaan en mijn favoriete blogs te bezoeken. Ik ontbeet met een filmpje van LWW en een Breaker + wat fruit.

Verlof in foto's
Omdat ik nog zo moe was, ben ik na 2 uurtjes gewoon weer lekker in bed gaan liggen. Tja, daar is verlof toch voor? Ik nam Luna ook mee naar boven, zij mag dan op het dekbed liggen; gezellig!

Verlof in foto's
Verlof in foto's
Daarna besloot ik lekker met een boterhammetje op de bank te ploffen en bekeek ik “Orange Is The New Black”. Heerlijk! Ik heb inmiddels al wat afleveringen van het nieuwe seizoen gekeken; verslavend.

Verlof in foto's
Ook werden vandaag de klossen geleverd. Over 2 weekjes gaan we ze maar onder het bed zetten. Ik ben heel benieuwd of ik dan nog mijn bed in kom, haha. Verder was woensdag echt een luierdag en heb ik eigenlijk niet zoveel uitgevoerd..

Donderdag
Verlof in foto's
Woohoo! Donderdag was ik jarig en ik kreeg van mijn vriend het concert van Coldplay cadeau. Super cool.

Verlof in foto's
De dag begon met wat make-up…

Verlof in foto's
Ik kreeg een bosje bloemen thuisbezorgd. Lekker vrolijk verjaardagsboeketje! I Like!

Verlof in foto's
Ik besloot ook maar eens mijn haar weer te stijlen. Mijn vriend vind dat altijd mooi. Ik doe het niet te vaak (slecht, al die hitte), maar vaak voor feestjes of iets dergelijks, vind ik het wel leuk!

Verlof in foto's
Daarna was het tijd voor een taartje; ik was immers jarig! Mijn favoriet: hazelnootschuim. Yummy!

Verlof in foto's
Met de trein vertrokken we in de middag naar Amsterdam. Dat was al even geleden. De reis verliep prima overigens. Eenmaal bij de Arena aangekomen, was het poepie druk. We besloten nog wat te gaan eten en plofte neer in een broodjeszaak. Daarna gingen we naar binnen.

Verlof in foto's
Eenmaal binnen! Iedereen kreeg een lichtgevende armband om (hier staat ie nog uit, haha). We hadden trouwens enorm fijne plekken: op de perstribune!

Verlof in foto's
Een slechte foto, maar hier zie je hoe lekker we zaten! Luxere stoelen, meer beenruimte, een tafel voor je drankjes en geen last van mensen die voor je gaan staan! Echt een topplek voor een zwangere dame; en dat per toeval.

Verlof in foto'sVerlof in foto's
Dit was het effect van alle lichtgevende armbanden; wauw. Ik kon er maar naar blijven kijken. Bij elk liedje gaf de armband een andere kleur/ritme. Ook verschillend per persoon, of allemaal dezelfde.
Het concert was echt super. De liedjes waren tof, geluid viel me alles mee in de mega Arena en het was super gezellig om samen zo iets te ondernemen.
We zijn iets eerder weggegaan, want ik wilde absoluut niet met zo’n zwangere buik tussen de massa staan met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk was het maar goed ook, want wat was het druk! Gelukkig hadden wij hier geen last van en waren we rond 01:00 veilig thuis!

Vrijdag
Verlof in foto's
Vrijdag had ik last van nesteldrang. Ik was al vroeg wakker en kon niet meer verder slapen; zo onrustig was ik. Eenmaal wakker ben ik gaan opruimen en gaan poetsen. Heerlijk als alles weer een beetje schoon is!

Verlof in foto's
Papa-to-Be zette trouwens ook nog op mijn verjaardag de box op; zie hier het resultaat!
Verder had ik in de avond een bruiloftsfeest; wat ubergezellig was trouwens. Echter heb ik hier geen foto’s van gemaakt.

Zaterdag
Verlof in foto's
Zaterdagochtend stonden we wat later op (10:00) en gingen we wandelend naar de bakkerij om taart op te halen. Er kwam namelijk nog wat bezoek n.a.v. mijn verjaardag. We wachtte iedereen op in de tuin en speelde wat met de hond (kei enge foto trouwens, haha).

Verlof in foto's
Verlof in foto's
Dit is onze ‘moestuinbak’ a 1 vierkante meter. De planten die erin staan, zijn de moestuintjes van de AH. Kan je het voorstellen? De courgetteplant heeft bijna de hele bak overgenomen en groeit als een idioot. De eerste courgette kon ook al geplukt worden.

Verlof in foto's
Nadat we een stuk taart gegeten hadden en lekker hebben gekletst, ging het verjaardagsbezoek weer naar huis. Ik plaatste alvast de bovenstaande foto’s in dit artikel en daarna gingen mijn vriend en ik weer samen weg! Hop, de auto in met de dikke buik. We gingen namelijk naar Hans Teeuwen!

Verlof in foto's
Voordat we het theater in gingen, besloten we eerst het centrum nog in te lopen voor een lekker hapje eten. Mijn vriend en ik vinden spare-ribs op z’n tijd wel lekker en besloten dan ook deze zaak in te lopen.

Verlof in foto's
Ik dronk er een Radlertje 0,0% bij; lekker fris!
Daarna liepen we naar het theater om Hans Teeuwen te zien. Ik moet zeggen, ik ben niet zo’n hele grote fan en ging dus een beetje sceptisch naar binnen. Maar wat was het leuk! Ik heb flink hard moeten lachen om sommige stukken. Het was echt een hele gezellige avond!

Zo, dat waren de foto’s van mijn eerste verlofdagen. Volgende week is het een totaal andere week, vele malen rustiger. Tot dan!

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.