Mamashowt: Webshoptip – Limango*

Limango

Als aanstaande moeder is het natuurlijk super leuk om te surfen op internet naar babyspullen. Er is zoveel leuks te koop dat ik me vaak moet inhouden om niet alles aan te schaffen wat ik zie. Velen van jullie zullen dit vast herkennen;). Laatst kwam ik de webshop Limango tegen. Ik werd verrast door het grote en afwisselende aanbod van baby en kinder-spullen (maar ze hebben ook spullen voor mama/papa/wonen). Kijk je mee?

De webshop
Limango heeft een wisselend aanbod met zowel grote merken, zoals Lief en Fisher-Price, maar ook wat onbekende/kleine merken. Het is een ander soort webshop dan je misschien gewend bent, want in plaats van een vast assortiment, biedt Limango iedere dag nieuwe acties aan van een aantal geselecteerde merken. De acties bieden vaak een korting tussen de 30% en 70%.
Dit maakt dan ook dat je misschien het product wat je zoekt, niet aanwezig is (of niet in de juiste maat), maar dat er ook een kans bestaat dat je het product veel goedkoper kan krijgen dan in een andere (online)winkel. Kortom; een bezoekje waardig als je wat wil shoppen!

Acties deze week
Misschien ben je benieuwd wat voor een acties er de komende dagen live gaan, daarom hier een overzichtje van een aantal producten!

Limango

Mijn favorieten in de outlet
Natuurlijk heb ik ook even lekker rondgesnuffeld en ik vond een aantal leuke dingen met fixe korting in de outlet:

Farvorieten Limango 1Favorieten Limango 2Ik zocht een aantal items in de verschillende categorie├źn. Lekker divers en ik zou zo alles in mijn winkelwagentje willen gooien, haha. Het kan natuurlijk zijn dat als je nu zoekt naar deze producten, dat jij ze niet meer kan vinden. Dit heeft te maken met het feit dat het assortiment dus vaak wisselt en dat van de items maar een beperkt aantal op voorraad zijn.

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje als je benieuwd bent! Wie weet vind je leuke items met een leuke korting.

Liefs,

Leonie


*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

One thought on “Mamashowt: Webshoptip – Limango*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.