Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #1 – Spring Walk

Een nieuw onderwerp op Mamakraamt, ik ga namelijk outfits showen! Ik vind het altijd super leuk om bij een ander outfits te bekijken en nu ik zwanger ben vind ik het (nog) super leuk om me aan te kleden. Zo nu en dan zal ik mijn vriend strikken om wat foto’s van mij en mijn outfit te maken. Hoe wel ik wel enorm moet wennen aan dat poseren, zijn die extra foto’s van mij en mijn babybuik toch zeker wel leuk om te hebben.

Zwangerschapsoutfit

Het was een mooie zonnige zaterdag en wij vinden het dan heerlijk om met onze hond de Rozendaalse Hei op te gaan om lekker te wandelen. Ze kan dan lekker los lopen en spelen met andere honden en wij kunnen dan genieten van elkaar, het uitzicht en van een blije hond. Ik besloot weer een keer de kleur wit uit de kast te pakken, want het was zo’n mooi zonnig weer!
Omdat de omgeving zo mooi is, besloten we mijn outfit op de foto te zetten. Jas uit, sjaal af en klikken maar. Ik ben hier op de foto’s trouwens 19+4 weken zwanger.

Zwangerschapsoutfit
Ik draag hier een zwangerschapsbroek van de H&M. Deze zit echt heel erg fijn en zakt ook niet af (wat een andere broek wel doet), een aanradertje dus. Daarboven draag ik gewoon een simpele witte tanktop (geen positiekleding), ook van de H&M. Het blauwe vestje is al wat ouder en ik weet niet meer van welke winkel deze komt. Het fijne aan vestjes is dat ze gewoon leuk open hangen en dat deze altijd kunnen, zeker omdat ik nog meer zal gaan groeien.

Zwangerschapsoutfit
De schoenen die ik draag zijn van Adidas, mijn horloge is van DKNY en het leren armbandje is van Rossa Amante.  Al met al een simpele outfit, maar that’s who I am!

Wat draag jij graag?

Liefs,

Leonie

8 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #1 – Spring Walk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.