Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #2 – Okergeel

De vorige keer dat ik een zwangerschapsoutfit op de foto liet zetten, was het super mooi weer om lekker te wandelen.

Deze keer was het een iets sombere dag maar besloot ik toch maar even voor de camera gaan staan voor wat kiekjes.

 

Zwangerschapsoutfit

Samen met mijn moeder en onze hondjes gingen we het bos in. Het was wat fris buiten, maar alsnog heerlijk om een wandeling te maken. Op de terugweg besloot ik  toch maar weer even mijn jas en sjaal af te gooien en zette mijn moeder mij en mijn babybelly (hier 20+5) op de foto.

Zwangerschapsoutfit
Ik draag hier mijn eerst gekochte zwangerschapsbroek. Deze vond ik in de sale bij de H&M toen ik volgens mij nog geen 10 weken zwanger was en nam ‘m mee onder het mom: ‘die heb ik binnenkort toch nodig’. Het is niet geheel mijn stijl (gat op knie en wat andere destroyed stukken) maar blijkbaar helemaal in nu, haha.
Verder een okergele top erop; deze is van de Vero Moda en kocht ik wat groter zodat ik er nog flink in kan groeien. Dan nog een geliefde blazer van Vila erbij en mijn gebloemde Nike sneakers eronder, klaar om te gaan!

Op de helft van de wandeling hebben we een stop gemaakt voor koffie en gebak (yummy) en toen zijn we weer teruggelopen. Ik vind het heerlijk, even er tussenuit!

Wandel jij ook graag?

Liefs,

Leonie

5 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #2 – Okergeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.