Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #7 – Mint

Zwangerschapsoutfit

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een zwangerschapsoutfit plaatste! Omdat ’t nog maar afvragen is hoe veel zwangerschapsoutfit’s ik nog aan jullie kan tonen, gooi ik deze maar online! Ik maakte een tijdje terug wandeling met mijn moeder en zij zette mij deze keer op de foto! Kijk je mee naar wat ik aan had?

Minty
35+5 weken zwanger

Het was eindelijk weer eens lekker weer in NL, na al die regen was ik het weer helemaal beu. Gelukkig hadden we deze dag mazzel en kon ik zonder jas lekker het bos in.
Ik draag hier een mint-kleurig shirtje van de H&M Mama met daaronder een zwarte broek, ook van de H&M Mama lijn. Deze broek zit nog wel lekker nu dat mijn buik flinke vormen begint aan te nemen, haha. De band rekt nog voldoende mee en snijd (nog) niet in mijn buik.
Daaronder draag ik mijn Asics sneakers die ook mint en grijs kleurig zijn. Helaas op beide foto’s wat overbelicht. Maar als je me volgt op Instagram, kan je er een afbeelding van zien!
Om mijn linkerpols draag ik dan nog mijn DKNY horloge en that’s it!

Ik ben benieuwd hoe lang ik nog in positiekleding zal lopen… Ze kan al elk moment komen!

Wat vind jij van mint-kleurige kleding?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #7 – Mint

    1. Dankjewel, Angela. Daar ben ik behoorlijk blij mee; dat het niet tot nauwelijks te zien is aan de achterkant! Grappig dat ze zo reageerde bij jou toen.

  1. Staat je erg goed. Ik vind mint erg leuk, wij hebben het dan ook gekozen voor de baby kamer maar voor kleding voor mijzelf sla ik het liever ook. Het maakt mij helaas erg bleek.

    1. Ik heb enorm getwijfeld om ook een mintgroene babykamer te maken. Maar toen we wisten dat we een dochtertje zouden krijgen, kon ik het toch niet laten om roze tinten toe te passen.. haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.