Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!

 Zwangerschapsoutfit

Tijdens onze minivakantie in Center Parcs was het ontzettend mooi weer. Ik besloot dan ook om me daar lekker op te kleden. Kijk je mee naar wat ik aan had?


Normaal had ik eigenlijk niets met streepjes. Ik vond het anderen wel leuk staan, maar bij mezelf, ho maar! Nu dat ik zwanger ben heb ik eigenlijk niets liever aan. Ik laat jullie vandaag weer een ‘streepjes outfit‘ zien! Alleen deze keer met blote benen!

Zwangerschapsoutfit
Ik sta hier in de achtertuin van ons huisje. Wat een uitzicht he!? Het park is qua natuur echt prachtig en daar hebben we dus ook mooi 5 dagen van kunnen genieten.
Omdat mijn benen wel wat zon mogen hebben en het qua temperatuur ook kon, besloot ik ze dan ook lekker te laten zien. De jurk is van de Miss Etam uit hun positiecollectie. Nooit geweten dat ze daar leuke en betaalbare zwangerschapskleding verkochten (online). De jurk sluit geheel aan bij mijn lichaam en heeft plooitjes voor de zwangere buik. Zo kan ik deze jurk zeker nog wel een tijdje dragen; hij rekt mooi mee!
Daaronder zie je mijn witte benen en zijn mijn voetjes weer omhuld met mijn oude vertrouwde All Stars ;).

De volgende outfitpost zou ik proberen iets uit de kast te trekken wat geen streepjes bevat; wel zo leuk voor de afwisseling! Haha.

Heb jij je blote benen al geshowd deze lente?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.