Mamaupdate #17 – Nachtvoeding minder, blazen en ziekjes!


Vorige week hebben jullie geen update kunnen lezen, aangezien ik toen mijn ontvangen cadeautjes liet zien van de SinterKerstSwap. Vandaag dus een update over de afgelopen twee weken. Lees je mee?

Nachtvoeding minder
Je leest ’t goed; Kyra slaat soms een nachtvoeding over! In plaats van dat ik elke 3 uur op sta om haar te voeden, kan ik nu soms wel 4 uur achter elkaar slapen! Dit is niet elke avond zo hoor, maar vorige week ging het een aantal nachten ineens zo, dat ik het wel waard vond om te benoemen. Ik merkte die ochtend dan ook dat ik wat fitter was dan anders.
Helaas sinds dat ze van de week ziek is geweest (zie hieronder) zijn de nachten weer als vanouds: 2 a 3 x eruit…

Blazen
Het is eigenlijk al een tijdje zo, maar Kyra heeft nu het blazen echt helemaal ontdekt! Ze doet bijna niet anders dan continu (slijm)belletjes blazen. Ze lijkt er echt schik in te hebben. Ook als ze aan het drinken is komt het wel eens voor dat ze in plaats van zuigt, gaat blazen. Ik moet dan moeite doen om niet te gaan lachen, anders is ze zo afgeleid dat ze niet meer wil drinken.

Consultatiebureau
Arm mupke moest weer naar het consultatiebureau. Aangezien we vinden dat het heel erg goed gaat en we ook geen vragen hadden, dachten we snel klaar te zijn. Maar hoe goed het ook gaat, blijkbaar moeten ze altijd (ongevraagd) advies geven. Ik liep dan ook weer een beetje chagrijnig uit de deur… Soms vraag ik me af waar ze zich mee bemoeien.
Ze kreeg weer vaccinaties. Opzich was ze na het prikken wel goed te troosten, gelukkig. Ze zeggen dat je de klok erop gelijk kunt zetten dat ze na 3 uur een reactie op de prikjes gaan geven. Ik baalde enorm, want ik moest die middag + avond werken.. Maar ze heeft de hele middag uiteindelijk geslapen.
Helaas kreeg ze eind middag, begin avond verhoging en hadden we de poppen aan ’t dansen.

Ziek
Ze is behoorlijk ziek van die vaccinaties geweest. Donderdagochtend was de koorts helemaal verdwenen en konden we gelukkig toch nog naar Rotterdam om ons 10 jaar samen zijn te vieren. Echter bij thuiskomst vrijdag was het weer ellende. Ze had weer 38.7 graden koorts en was enorm aan het hoesten. Of dit nou een virusje is of dat het nog steeds een reactie was op de prikjes, geen idee.
Gelukkig gaat het sinds zondag weer een stukje beter met Kyra.

Dit waren de opvallendste punten van afgelopen twee weken!

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #17 – Nachtvoeding minder, blazen en ziekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.