Mamaupdate #20 – Hondje aaien, gek doen en flesje!


Het is weer woensdag, dus dat betekent weer een nieuwe mamaupdate. Vandaag klets ik over het contact tussen Kyra en onze hond Luna, lekker gek doen en hoe goed het gaat met het flesje!

Hond aaien
Sinds een tijdje is Kyra zich volledig bewust van onze hond Luna. Zodra ze langsloopt, kijkt Kyra nergens anders meer naar. Als Luna dan bij ons komt zitten, reikt Kyra echt haar arm uit om te kunnen voelen. Luna vindt ’t allemaal best, snapt er maar weinig van, haha. Kyra heeft ook al eens een oor te pakken gehad, maar echt hard kan ze toch nog niet trekken.
Luna likt voornamelijk de handjes (iets wat ik wat minder vind) en is mega lief voor Kyra. We maken ons daar dus echt geen zorgen om.

Gek doen
Soms kan het niet wild genoeg bij Kyra. Scheetjes laten op haar buikje, handjes ‘opeten’, rollebollen in bed; heerlijk vind ze ‘t. Elke ochtend is het bij ons feest: dan ligt ze bij ons in bed en kletst en schreeuwt ze ’t uit van plezier. Pfoe, mijn moederhart loopt dan over van de liefde.
De laatste tijd heb ik dat trouwens toch wel vaak: emotioneel zijn – ik ben zo gek op dat kleine mupke!

De fles!
Woohoo. Ik krijg steeds meer vertrouwen in het drinken uit de fles. De afgelopen (oppas)dagen zijn behoorlijk goed gegaan. Kyra accepteert de fles weer en kan dus haar voeding gewoon krijgen uit een flesje in plaats van alleen maar bij mij. Dit maakt het oppassen een stuk makkelijker en dat geeft me heel wat meer rust. Ze krijgt overigens alleen de fles als ik niet thuis ben, want anders geef ik haar natuurlijk liever gewoon zelf. Kolven is namelijk nog steeds niet echt mijn hobby;).

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #20 – Hondje aaien, gek doen en flesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.