Mamaupdate #22 – Knijpen, verhoging en nee

Vandaag klets ik over hoe Kyra enorm kan knijpen, verhoging had en het ‘nee-knikken’ heeft ontdekt! Lees je mee?

Tietje knijpen
Nou, voeden is niet meer zoals het is geweest hoor! Kyra is behoorlijk druk aan de borst. Grappig, maar soms ook super onhandig. Ineens kijkt ze de andere kant op, pakt ze m’n neus, slaat ze me of wat ze de laatste tijd doet: knijpen in m’n borst! Ze pakt dan met haar kleine vingertjes een stuk vel van de borst waar ze uit drinkt en knijpt kei hard. Inmiddels heb ik al wat blauwe plekken, haha. Ik probeer haar zoveel mogelijk af te leiden om dit knijpgedrag te voorkomen.

Ziekjes
He, afgelopen vrijdagavond legde ik Kyra aan en ik vond haar enorm gloeien. Temperatuur gemeten en jahoor: 38.4. Arm mupke. Die nacht hebben we enorm slecht geslapen, want Kyra kon haar slaap niet vatten. Ze was alleen maar aan het huilen, moeilijk te troosten. Zaterdag besloten we dus een pyjama-dag te houden en rustig aan te doen.

Nee, nee, nee
‘Ik ben nog lang geen twee en ik zeg al nee!’ Haha. Kyra heeft het ‘nee-knikken’ ontdekt. Op het aankleedkussen, in bed, op schoot, al drinkend; overal knikt ze nee. Ze vond het mega grappig toen we om haar moesten lachen en nu doet ze niet meer anders. Geinig.

Dat was ’t weer voor deze update!

Liefs,

Leonie

8 thoughts on “Mamaupdate #22 – Knijpen, verhoging en nee

  1. Ja, haha. Zeker als dr nageltjes nog iets te lang zijn..:(
   Gelukkig heeft ze ‘maar’ 2 dagen verhoging gehad en is ze nu weer volledig de oude!

  1. Nou moet ik zeggen dat ik best snel een blauwe plek heb hoor, maar ze kan echt heel hard knijpen, haha. Gelukkig is Kyra weer helemaal beter!

 1. Nee schudden…ja deed ons dochtertje ook….als ze moe was dan! Lag ze in de bedje met dr hoofdje heen en weer te bewegen en dan viel ze in slaap.

  1. Haha, zeker een boefje. Ze begint echt haar eigen willetje te krijgen nu;).
   Ja! Na ongeveer 2/3 dagen was ze wel weer opgeknapt, gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.