Mamaupdate #24 – Hapjes, wiebelkont en grote schik!


Wat vliegen de weken toch voorbij. De tijd gaat zo snel! Vandaag klets ik je bij over afgelopen week waarin we begonnen met de eerste hapjes, Kyra weer een nieuwe beweging ontdekt heeft en over haar lachbuien!

Hapjes
Je hebt het vast al wel gelezen, afgelopen maandag! We zijn begonnen met het geven van hapjes. Tot nu toe heb ik twee prakjes zelf gemaakt; worteltjes en bloemkool. De bloemkool lijkt ze lekkerder te vinden, want daar heeft ze zeker toch echt wel wat van binnen gekregen.
Ik blijf het echt een heerlijk moment van de dag vinden; we hebben samen zoveel schik. Die gezichten die ze trekt, het lachen met haar mond vol.. heerlijk.

Wiebelkont
Kyra heeft iets nieuws ontdekt: haar kont omhoog duwen. Ze zet zich af met haar voeten en duwt zo haar kont omhoog (leg ik het goed uit zo? haha). Dit doet ze als ze het ontzettend naar haar zin heeft, lacht en vrolijk is… Maar dit kan ze ook doen als ze het ergens niet mee eens is. Ik moet er altijd om lachen.

Lachbuitjes
Soms heeft Kyra een lachbui. Alles wat je dan doet of zegt vind ze grappig. Zo kan ze dan in haar stoel aan tafel zitten, zeg ik “boe” en dan lacht ze hardop. Continu als ik het woordje “boe” herhaal, gaat ze een beetje schateren. Dit moment kan echt behoorlijk lang duren en is echt puur genieten.

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #24 – Hapjes, wiebelkont en grote schik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.