Mamaupdate #31 – Buiten, vlees & vis en moeite met inslapen?

inslapen

Vandaag klets ik je weer bij over mijn afgelopen week met Kyra. We zijn veel buiten geweest, Kyra at vlees en vis en heeft ineens moeite met inslapen in de avond!

Buitenleven
Woaaaa, wat is het heerlijk weer! We genieten volop (we hebben toevallig ook vakantie) en zijn dus lekker veel buiten. Kyra vindt het heerlijk om lekker te wandelen in de wandelwagen en zo brengen we dus veel tijd door samen.

Vleesetertje
We zijn begonnen om ook wat vlees en vis toe te voegen aan de hapjes van Kyra, want eiwitten zijn goed! Alles bak/kook ik van te voren en dan wordt ’t er doorheen gemalen met de rest van de groente en koolhydraten.
Ze heeft tot nu toe kip, witvis en tartaar gegeten.

Huilen na 45 min
Rond 18:00 krijgt Kyra haar laatste voeding en dan gaan we de ‘nacht’ in. Dit gaat eigenlijk altijd zonder moeite. Maar de afgelopen dagen wordt Kyra ineens na ongeveer 45 minuten wakker, huilend en ze lijkt dan wel in paniek te zijn. Zodra een van ons bij haar komt en haar aanraakt, is ze stil. Laat je haar weer los – gaat ze weer huilen. We tillen haar niet uit bed, maar laten weten dat we er zijn en stellen haar gerust. Dan is het duimen dat ze weer in slaap valt.
Een avond lukte dat nauwelijks en bleef ze weer heel zielig huilen. Toen is ze uiteindelijk al sabbelend bij me in slaap gevallen – Lang Leve Borstvoeding!

Verder hebben we dus lekker vakantie samen en gaan we door met genieten van het weer en elkaar :).

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamaupdate #31 – Buiten, vlees & vis en moeite met inslapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.