Mamaupdate #46 – 24 uur weg van Kyra


Ha! Leuk dat je weer een kijkje neemt bij de mamaupdate! Benieuwd naar mijn afgelopen week met mijn moppie? Lees dan verder.

24 uurs dienst
Bah, omdat het zomervakantie is draai ik andere diensten; langere diensten. Afgelopen zondag begon ik om 12:00 en was ik maandag om 12:30 weer klaar. Vreselijk vond ik ‘t, zo lang bij Kyra vandaan. Het heeft natuurlijk ook voordelen (ik was die week ervoor zo goed als vrij), maar toch vind ik het moeilijk te overzien, zo’n dienst. Papa heeft de hele dag op Kyra gepast en zij hebben zich goed vermaakt door een bezoekje te brengen aan oma/opa.

Blauwe knietjes
Kyra kruipt als een malle de hele woonkamer door en soms wil ze zo snel naar me toe kruipen dat die knieĆ«n echt hard op de grond komen. Vervolg: blauwe knietjes. Ik vind ’t er zo sneu uit zien… het lijkt overigens alsof ze er geen last van heeft.

In-uit
Voorheen hield Kyra voornamelijk 1 ding vast en daar speelde ze dan mee. Tegenwoordig heeft ze helemaal door dat dingen in en uit elkaar kunnen. Zo had ze een stapelbeker en een harkje vast, harkje in de stapelbeker en weer uit de stapel beker. En oja: als je met het harkje op de stapelbeker slaat, dan maakt dat geluid. Lachuh!
Als ze herrie maakt met iets, grijnst ze van oor tot oor. Zo leuk om te zien.

Cadeau besteld
Kyra is precies volgende week jarig! Jeetje.. Ik wilde aan Kyra graag het IKEA-keukentje geven voor haar verjaardag. Maar aangezien we daar nu niet echt plek voor hebben en we binnenkort gaan verhuizen, besloten we wat anders voor haar te halen waar ze juist op dit moment echt mee kan spelen. Dat keukentje komt wel zodra we in onze nieuwe woning gesetteld zijn.
We hebben haar cadeau besteld bij Bol.com. Kyra is gek op speelgoed met geluid en lichtjes en ondanks dat ik het ook belangrijk vindt dat ze met ‘gewoon’ speelgoed speelt, hebben we toch voor haar een ZoefZoef pakket(je) gekocht van Vtech. Ik ben benieuwd…
6 augustus vieren wij de verjaardag van Kyra met familie en vrienden; zoveel zin in!

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.