Mamaupdate #47 – Vies nieuw speelgoed!


Vandaag vertel ik je weer hoe mijn afgelopen weken zijn geweest en in het bijzonder over vies geleverd speelgoed van V-tech.

Vies verjaardagscadeau
Kyra krijgt, zodra we gesetteld zijn in onze nieuwe woning, een keukentje waar ze lekker haar fantasie lekker kwijt kan. Maar omdat we nog een maandje moeten wachten totdat wij gaan verhuizen, kochten wij voor Kyra een andere leuk cadeau, namelijk: Vtech ZoefZoef boerderij. Kyra is gek op dieren en ook op speelgoed wat geluid maakt, dus dit leek ons wel grappig.
Op haar verjaardag pakte we het cadeau uit en wat bleek? Het gehele ‘hoofdgebouw’ zat onder de viezigheid. Wat het precies is, zijn we nog steeds niet achter. Zwarte stoffige schimmelachtig goedje. Nou, leuk, op haar verjaardag! Ze kon er dus niet mee spelen en hebben dan ook direct contact opgenomen met Bol. Zij namen ons meteen serieus (in tegenstelling tot Vtech) en hebben een nieuwe opgestuurd (+ een extra cadeautje). Maar ook deze was ook echt heel smerig. Opnieuw contact opgenomen met Bol.com. Het is ook niet viezigheid wat je zelf gemakkelijk schoon kan maken (en daarbij verwacht je gewoon schoon speelgoed), dus besloten we weer het te retourneren en Bol.com ging alles nakijken om er voor te zorgen dat de 3e x het speelgoed wel schoon was. Gister kregen we dan het 3e pakket binnen.. dus bijna een week na haar verjaardag… Nog al een teleurstelling. Wat nog een grotere teleurstelling was, was dat het wederom NIET schoon was. Hoe het verder afloopt weten we nog niet, want Bol is druk aan de slag om een oplossing te fixen.

Jarig
Kyra werd vorige week 1 jaar en dat hebben we goed gevierd. We zijn met z’n tweetjes naar de kinderboerderij geweest, waar ze lang naar de kippetjes en varkentjes heeft gekeken, maar ook geiten heeft geaaid (“aaaaaai”). Na haar middagdutje hebben we gespeeld (maar dus niet met de boerderij maar met een uitbreidingsset die wel goed was) en eind van de middag zijn we naar het bos gereden om bij een lekker pannenkoekenhuis poffertjes te eten. Een geslaagde verjaardag!
Afgelopen zondag vierden we het met familie en vrienden, waar we gezamenlijk voor haar zongen, taart aten en cadeautjes uitpakte. Vrijdag zal ik daar een kort verslagje over online zetten.

Staan!
Oh god. Kyra is 1 en mevrouw besluit gewoon zonder ‘houvast’ te gaan staan. Ze vindt het prachtig als ze beseft dat ze ‘alleen’ staat en lacht dan groots en trots. Heel erg tof om te zien hoe ze zich zo snel ontwikkelt.

Volgens mij was dit het wel zo!

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #47 – Vies nieuw speelgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.