Mamaupdate #49 – Aardbei!

Vandaag een volle update over afgelopen week; de box werd afgebroken, haar (schone) verjaardagscadeau kwam eindelijk binnen en Kyra zei aardbei!

Op woordjes gericht
Al sinds Kyra een beetje wat kan zeggen (zoals mama/papa), is ze geïnteresseerd in andere woorden. Zo zijn we dagelijks druk met woordjes oefenen met behulp van haar aanwijsboekjes of gewoon door dingen zelf aan te wijzen. Ze vindt het machtig mooi, zeker als ze het dan ook nog eens goed zegt. Afgelopen zaterdag liepen we over de markt waar we op zoek gingen naar aardbeien. Kyra is gek op aardbeien, dus ik vertelde haar dat we deze gingen kopen en dan lekker voor de fruithapjes gingen gebruiken. Toen Kyra het woord aardbei hoorde, probeerde ze dit meteen na te zeggen. En jasoor, na een aantal keer “aardbei” voor te zeggen, kwam daar het woord! Kyra zei “aardbei”!

Eindelijk schoon speelgoed
In update #47 vertelde ik al over het vieze verjaardagscadeau van Vtech. Na heel wat heen en weer mailen/chatten met zowel bol.com en vtech ontvingen we eindelijk een schone ZoefZoef Boerderij!
Als excuus besloot Vtech er nog wat meerdere cadeautjes bij te doen en nu zijn we ineens 3 Zoefzoef dieren rijker + hebben we het kippenhok erbij gekregen.
Je begrijpt nu wel hoe onze woonkamer eruit ziet;).

Bye bye box
Afgelopen weekend besloten we de box af te breken. Kyra zit er werkelijk nooit meer in en die box gebruikte we nu alleen nog maar om speelgoed in op te slaan. Het neemt ontzettend veel ruimte in beslag, dus het werd tijd om deze op te ruimen! Hij gaat natuurlijk wel mee naar het nieuwe huis, maar dan komt ‘ie mooi in de garage te staan totdat baby nummer 2 op komst is (mocht het ons gegund zijn).

Knuffelkont
De afgelopen dagen is Kyra een ontzettende knuffelkont. Regelmatig komt ze met een grote lieve glimlach naar me toe gekropen om even lekker haar hoofdje neer te leggen.
Ze is wat aanhankelijk, dus veel alleen zelf spelen lukt niet voor heel lang… Vast ’n fase.

Liefs,

Leonie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.