Mamaupdate #52 – Fietsen is ’t helemaal


Het is weer woensdag en dat betekent dat ik weer een stukje schrijf over onze afgelopen week. Lees je mee?

Fietsje
Kyra kreeg voor haar eerste verjaardag een houten fietsje van mijn schoonouders. Ze vond deze eigenijk al meteen erg interessant, maar de afgelopen dagen is ’t fietsje het helemaal. Hij staat bij ons in de woonkamer en mevrouw kan er zelfs zelf op en afklimmen. In de ‘vooruit’ en ze kan zelfs ook in de ‘achteruit. Ze wordt er helemaal vrolijk van, zo schattig.

Nieuwe autostoel
Geloof het of niet, maar Kyra past nog steeds in haar Maxi-Cosi. Het wordt ook aangeraden om ‘m zolang mogelijk te gebruiken en dat is zolang ze niet met haar hoofdje erbovenuit steekt. Nou dat doet ze ook nog niet! Wel probeert ze continu om te kijken (want neus nog richting de bank) en ze lijkt er niet meer zo lekker in te zitten. Tijd voor de opvolger. Afgelopen weekend waren het weer Mama Mazzel Dagen bij de Prenatal en daar kochten we maar liefst 2 autostoeltjes. Eentje voor mijn auto en eentje voor in die van vriendlief. #luxeprobleem.

Vaccineren
Oh, help. Ik zie zo tegen morgen op! Dan wordt Kyra weer gevaccineerd. Het schijnt dat ze bij deze vaccinatie er op de dag zelf niet veel last van hebben, maar dat dit na 7-10 dagen komt. Ik vind het sowieso super zielig, maar het is wel voor ’n goed doel!

Teletubbies!
In onze vorige woning hadden wij een tv op onze slaapkamer en keken we elke ochtend, met Kyra, het ochtendjournaal. Nu hebben we (nog?) geen televisie en dus zetten we nu elke ochtend een afleveringetje van de Teletubbies op. Kyra vindt het prachtig en lacht hardop mee en zwaait zo schattig naar ze. Smelt.

Dat was het wel zo’n beetje van afgelopen week!

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #52 – Fietsen is ’t helemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.