Mamaupdate #14 – Osteopaat, snotverkouden + tijd vliegt!

Woensdag = mamaupdatedag. Vandaag vertel ik jullie kort over ons bezoekje aan de osteopaat en over Kyra’s verkoudheid.


Osteopaat

Wij zijn met Kyra naar de osteopaat geweest. Het viel me namelijk op dat Kyra heel lastig kon ontspannen in bedje. We gingen naar de Osteopaat om gewoon eens naar haar te laten kijken: niet geschoten altijd mis. Ze keek naar Kyra en het enige wat opviel was dat haar rechter schoudertje wat ‘vast’ zat. Hierdoor zou Kyra ook minder goed kunnen ontspannen, wat dus er voor kon zorgen dat ze niet goed in slaap kon vallen.
Kyra is 2 keer geweest en haar schouder is nu weer los gemasseerd. Of we echt verschil zien/merken is lastig te zeggen, maar het slapen gaat de laatste tijd stukken beter (dat heb je maandag al kunnen lezen). Misschien is ’t een combinatie van beide: de osteopaat + slaaptraining.
Ze hoeft niet meer terug te komen, want verder was er niets opvallends aan Kyra te zien/merken. Fijn; weten we dat ook weer.

Snotverkouden!
Arm meiske. Kyra is ontzettend verkouden; ze hoest, ze proest en heeft een en al snotjes. Dit maakt dat de nachten niet geheel soepel verlopen, want ze wordt wakker van haar snotneus. Echt heel zielig. Gelukkig helpt het om haar veel te laten drinken (dit gaat nog wel), daarna lijkt haar neusje weer wat meer open te staan en kan ze weer verder slapen.
Hopelijk gaat ’t snel over, want ze heeft er behoorlijk last van. Blijkbaar kunnen baby’s wel 10x in het eerste jaar verkouden worden! Gut..

Dagen vliegen voorbij
Sinds ik mama ben vliegen de dagen echt voorbij! De tijd gaat zo rete snel, niet normaal. Kyra is al weer 16 weken oud, ik ben weer aan ’t werk en het is al bijna kerst. Thuis komen van werk is nog nooit zo leuk geweest en de weekenden waardeer ik nu nog veel meer dan voorheen. Heerlijk samen zijn met m’n gezinnetje.

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamaupdate #14 – Osteopaat, snotverkouden + tijd vliegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.