Mamshowt: Mijn mama musthaves

Mama musthaves
Een tijdje terug liet ik al wat musthaves zien van Kyra, vandaag is het mijn beurt om te showen waar ik niet meer zonder kan, nu ik mama ben! Kijk je mee?

Voedingsbh’s
Tja, ik geef borstvoeding en als dan iets handig is, zijn het wel voedingsbh’s. Ik moet om de 3 uur Kyra voeden, wat betekent dat ik om de 3 uur mijn bh los zou moeten maken. Niet alleen is dat onhandig, je bent meteen behoorlijk naakt. Met een voedingsbh kan je gemakkelijk een borst ontbloten met een klemmetje. Ideaal!
Ik heb ze gekocht bij de H&M en vind ze erg prettig.

Voedingsbh
(Bron foto)

Voedingscompressen
Om in het borstvoedingsverhaaltje te blijven: deze dingen zijn ook onmisbaar! Vooral toen ik nog stuwing had, waren die dingen niet aan te slepen en liep ik eigenlijk continu rond met een natte bh (TMI misschien?). Nu heb ik niet het idee dat ik overdag nog veel melk ‘lek’, maar voor de toeschietreflexen zijn deze compressen hoognodig om droge kleding te houden!

IMG_0214

Water!
Vooral met het warme weer kon ik niet genoeg water drinken; zo’n dorst! Ik moet goed blijven drinken vanwege het geven van borstvoeding en eigenlijk vind ik water nu het lekkerst. Ik was nooit echt een waterdrinker, maar dat is nu ineens verandert.

IMG_0216

Elastiekjes
Tja, je kent die horrorverhalen wel dat als je eenmaal moeder bent, je je haren afknipt en gaat slonzen. Nou, niets voor mij! Hoewel die lange lokken echt niet handig zijn met een baby (en het geven van borstvoeding), wil ik er geen enorm stuk af laten knippen. De oplossing: voor het voeden een staart in m’n haar. Dan zijn die lange lokken in ieder geval uit het zicht en kan Kyra er ook niet aan trekken;)

IMG_0217

Tula
De hond uitlaten met een kinderwagen kan wel, maar echt heel makkelijk is ’t niet: zeker als je ook nog een ballenwerper mee het veld op wil nemen, lees: handen vol! Wat voor mij de ideale uitvinding is, is dan ook de Tula! Ik was bang dat ik moeite zou hebben om ‘m alleen om te doen, maar dat valt me echt alles mee. Heerlijk om Kyra zo lekker bij me te dragen en mijn handen vrij te hebben om de hond uit te laten, te stofzuigen, te koken en mijn ontbijt klaar te kunnen maken (zoals hieronder;)).

Tula

Dat waren zo wel mijn favorieten op dit moment! Heb jij nog aanraders?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamshowt: Mijn mama musthaves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.