New in: (budget) shoplogje!


Ik ben de kledingkast van Kyra een beetje beu; het is allemaal wat grijzig en ik vond het tijd voor lentekleurtjes! Hoewel ik ’t lastig vind om echt flink te kunnen shoppen – want hoe lang houd ze nog dit maatje? – hebben we wel weer wat vrolijke items gekocht.Laat ik maar beginnen met mijn ‘verslaving’: broekjes! Ik vind geprinte broekjes zo tof – lekker stoer en het zit comfortabel voor een baby. Van print-op-print hou ik niet zo, dus meestal draagt Kyra hier een effen shirtje van de Hema op. Soms een haarband erbij, klaar is Kyra;).

IJsjesbroekje – Babyface
Confettiebroekje & haarband – ByKels
Lentebroekje – Name It

 

Bij de Zeeman koop ik graag de basic effen leggings. Ze zijn niet van topkwaliteit, maar ze zijn betaalbaar en ik vervang ze dan regelmatig. Toen we naar binnenliepen, zagen we deze vrolijke shirtjes. Meer lentegevoel kan je er niet bij krijgen, toch? Ik geloof dat we in totaal 5 euro kwijt waren.


Bij de H&M slagen we eigenlijk zelden, maar toch wil ik daar altijd even binnenkijken. Mijn vriend zag dit leuke setje en dus namen we deze mee naar huis! Het is maatje 74 en dit past ze echt nog niet; maar kan ze zeker wel aan als we op vakantie gaan.
We kochten daar ook nog 2 pyjamaatjes, maar die zitten al in de was.


Nog zo’n heerlijke vakantie outfit. Ik zie haar hier al helemaal in rond ‘wandelen’. Dit citroenenjurkje komt van de Zara. Straks lekker met die blote spekbeentjes eronder, liefde!


Hoe gek ik ben op geprinte broekjes, is vriendlief gek op spijkerjurkjes. Dit is het derde spijkerjurkje wat Kyra in haar kast heeft hangen, maar het staat haar ook super. Deze komt van de Wibra – zou je niet zeggen he?

Dat waren de laatste (kleding)aankoopjes van de afgelopen tijd. We moeten volgende maand nog echt wel wat (zomer)kleding kopen, zodat ze genoeg heeft om aan te trekken op vakantie. Maar dat is dus voor later.

 

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “New in: (budget) shoplogje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.