Shoplog!


De herfstcollecties liggen al in de winkel en aangezien Kyra best wel weer wat nieuws kon gebruiken, hebben we weer geshopt. Ik plaatste bovenstaande foto en er werd enthousiast op gereageerd, dus vandaag laat ik zien wat we hebben gekocht!


Ik begin bij de Mango.. Ik had nog nooit daar iets gekocht, maar ik zag dat ze goede sale hadden en besloot een online bestelling te plaatsen. Deze blouse viel daarbij ook in mijn winkelmandje, maar is niet van de sale. Hij valt nog wat groot, maar is leuk voor in het najaar!

Kyra heeft eigenlijk alleen drukke broekjes, maar geen bedrukte shirtjes. En aangezien dat ook wel eens leuk is voor de afwisseling, kocht ik deze met zwarte driehoekjes!

Ik ben gek op blazers en heb er dan ook veel in mijn kast hangen. Kyra nog niet, maar toen ik deze tegenkwam, zelfs in de sale (!), kon ik ’t niet laten om ‘m mee te nemen.

De stoere effen broekjes werden Kyra te klein, dus besloot ik bij de Zara de grijze en de roze mee te nemen. Maatje 74, want Zara valt meestal klein uit en Kyra heeft wat lange benen. Eenmaal thuis haalde vriendlief de kaartjes er vanaf en de volgende ochtend kleedde we Kyra aan. Resultaat: veel te ruim bij d’r buikje (en toch ook nog wel wat lang). Nou, die kunnen in de kast voor het najaar…

Het lichtblauwe broekje is een ‘jegging’ en komt ook van de Mango.

Aangezien de broekjes van de Zara dus veel te ruim vallen, kocht ik bij de Hema bovenstaande jeans. Kyra heeft dit model al en die is lekker lang en sluit ook ok aan.

Dit stoere vest is van de nieuwe najaarscollectie van de Hema. Is ‘ie niet leuk? Ik vond de kleurcombinatie tof en het model is ook gewoon lekker stoer, i.p.v. dat truttige. Ik kocht ‘m in maatje 74, zodat ze ‘m kan dragen als het weer kouder begint te worden.

Dit shirtje zat samen met nog een effen grijze in een ‘2pack’ en komt ook van de Hema. Ze heeft ‘m al gedragen en het staat haar erg leuk en vlot.

Als laatste bij de Hema kocht ik deze ‘trui’. Unicorns! Wie wil dat nou niet ;).

Dan liepen we nog even langs de budget winkels en namen we dit shirtje mee. Hij komt van de C&A en ik denk dat ‘ie erg leuk staat op zo’n stoere skinny en met haar adidasjes eronder…


Ik weet nog dat we vorig jaar ons suf hebben gezocht naar zwarte leggings, omdat die zo makkelijk overal onder te combineren zijn. Nu liepen we in de Zeeman en daar lagen ze gewoon, voor nog geen 3 euro per stuk. Ik kocht er twee van. Ook hingen er wat handige ‘kruipbroekjes’; er zit op de knieën wat dikkere stof. Ideaal om thuis lekker in te kruipen. We kochten deze met sterretjes en hartjes + eentje met unicorns, maar die zit inmiddels in de was.

Bij de Zeeman nam ik ook bovenstaand rokje mee. De kleur is mega fel, maar dat maakt ‘m dan ook wel weer stoer.

Kyra kan er weer een tijdje mee door, denk ik! Ik ben benieuwd naar de andere nieuwe collecties… zo leuk allemaal!

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Shoplog!

  1. Hallo,

    Via Google kwam ik hier, maar ik heb even een recenter bericht op gezocht.
    Ik kwam hier namelijk via de indeling van de commode, ik had hierover de vraag of je die skubb bakjes van Ikea ook lager zou kunnen maken (knippen) ik heb namelijk lagere lades als dat de bakjes zijn.

    Groetjes,

    1. Hi Emmelie. Ik denk niet dat het mooi wordt als je in de bakjes gaat knippen. Als ik jou was zou ik op zoek gaan naar lagere mandjes. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.