SinterKerstSwap!

Swap

Een tijd geleden werd ik via Instagram benaderd of ik samen met een aantal andere bloggers mee wilde doen aan een “Sinterkerstswap”. Ik vond het een erg leuk idee en zei daarom meteen ja! Na alle nummers te hebben uitgewisseld, werden de lootjes getrokken en de verlanglijstjes gedeeld. Zo maakte iedere blogger een doos vol met leuke cadeautjes. Ik ontving mijn pakket van Mathiske van Gelukineenrompetje.nl en vandaag laat ik jullie zien wat erin zat!


Omdat het allemaal zo feestelijk was ingepakt, vond ik het ook wel de moeite om deze per pakketje op de foto te zetten. Helaas zijn de foto’s wat grauwer uitgevallen dan verwacht (door de donkere luchten buiten).

swap3

Het eerste cadeautje wat ik uitpakte was deze lekker warme trui voor Kyra. Hij komt van de Zara en ik ben er erg blij mee. Voor nu nog iets te groot, maar straks als het echt weer koud gaat worden komt deze super goed van pas!

swap1

Op mijn verlanglijstje had ik ook ‘kaarsen’ geschreven, aangezien je die nooit genoeg kan hebben. Zeker met de feestdagen en het donkere weer buiten, vind ik kaarsen heerlijk om te branden. Ik kreeg dan ook dit feestelijke theelichthoudertje. Deze heeft inmiddels een plekje op de kamer van Kyra (zonder kaarsje erin), omdat ‘ie daar zo goed past.

swap2

Geurkaarsen! Lekker. Drie verschillende kleine geurkaarsjes, heerlijk voor wat sfeer in huis.

swap4

Ik ben gek op voorleesboekjes, dus ook deze zette ik op mijn verlanglijstje. Kyra kreeg dit leuke dierenboekje.

swap5
Sabbelspeelgoed hadden we nog helemaal niet, dus dit komt zeer goed van pas! Hopelijk duurt het nog even voordat we deze moeten gaan gebruiken, want op tandjes zit ik nog niet te wachten hoor!

swap6

En natuurlijk zat er ook een lekkere chocoladeletter in! En niet zomaar eentje, eentje met caramel zeezout. Bljier kan je mij niet maken.


En hier zie je alle cadeautjes nog bij elkaar! Er zat ook een lief kerstkaartje bij en die staat inmiddels al bij ons op het dressoir. Dankjewel Mathiske voor de leuke cadeautjes! Wij zijn er erg blij mee.

Ik trok het lootje van Angela van Mamametpassie.nl  en maakte voor haar een doos met allemaal verschillende cadeautjes. Benieuwd wat ik voor haar heb gekocht? Kijk dan even op haar leuke mamablog!

Liefs,

Leonie

 

6 thoughts on “SinterKerstSwap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.