Stoppen met bloggen?


Tja. The word is out. Ik twijfel om te gaan stoppen met bloggen.

Geen zin?
Waarschijnlijk is het jullie al wel een beetje opgevallen… Er komen echt een stuk minder blogjes online als eerst… dit heeft dus een reden.
Al een aantal maanden houd het me bezig; stoppen met bloggen of niet. Op de een of andere manier is ‘the feeling’ dat ik eerst altijd had een beetje verdwenen. Ik zet nu liever Netflix aan dan dat ik mijn laptop pak om artikelen te schrijven. Soms denk ik wel: yeah, even wat op papier zetten; maar dan komt er weer wat tussen en dan verdwijnt dat gevoel ook.

Geen inspiratie?
Ook merk ik dat ik de laatste tijd stukken minder inspiratie heb. Ik weet gewoon even niet zo goed waar ik over moet schrijven. Ik ben soms namelijk ‘bang’ dat mijn content niet leuk meer is of teveel van hetzelfde (alweer iets over borstvoeding, ritmes, o.i.d.).

Contact
Maar het contact met jullie lezers (waaronder veel moeders), is zo leuk, gezellig en waardevol. Ik vind het heel erg lief en leuk om te horen dat jullie iets aan mijn verhaal hebben, er tips uithalen of via deze weg te weten komen niet ‘alleen te staan’ in sommige moeilijke periodes.

What to do?
Ik merk dat ik een beetje zoekende ben in wat ik nou wil met mijn blog. Er zit veel tijd en energie in, dus zomaar mijn blog opgeven wil ik eigenijk ook niet doen. Ook heb ik het altijd met plezier gedaan, dus waarom is dat dan nu ineens verandert?!
Voor nu laat ik het denk ik gewoon even voor wat het is; af en toe een artikeltje en soms een tijdje niet. Ik heb nog wat langer de tijd nodig om te bekijken wat ik met Mamakraamt wil, maar ik vond het gewoon even belangrijk om jullie op de hoogte te brengen.

Liefs,

Leonie

 

10 thoughts on “Stoppen met bloggen?

  1. Ik zou het jammer vinden als je zou stoppen. Maar zou je keuze ook begrijpen. Succes met het maken van die keuze! En in de tussentijd blijf ik je blogs nog gewoon lezen!!

  2. Ik zou t jammer vinden als je stopt, maar ik ken het gevoel helemaal!!! Wat betreft het contact met andere moeders: bij mij kwam dat online contact ook door mn blog, maar na het stoppen met bloggen blijft dat contact echt bestaan! Via twitter en instagram heb je net zoveel contact. Dilemma’s deel ik nog steeds via instagram en als ik even iets meer wil delen maak ik er een verhaal van via stories bijv.

  3. Ik begrijp je gevoel wel. Maar heel eerlijk heb ik geen 1 x bij jou artikelen gedacht ‘oh weer over dit of dat’. Ik vind ze altijd wel vrij divers ook al is misschien het hoofdonderwerp hetzelfde. Misschien dat je een tijdje een break kunt nemen maar op de achtergrond wel artikelen schrijft dat je een beetje een buffertje opbouwt?
    Kelly onlangs geplaatst…Ik ben op. There. I said it.My Profile

    1. Dat vind ik lief en leuk om te horen, dankjewel!
      Ik plaats nu gewoon een blog wanneer ik de zin en inspiratie heb gevonden.. En die tip over een buffetje opbouwen is zeker een goeie; dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.