Verhuisupdate – Hoe staat ’t ermee?

Zoals je wellicht al gelezen had, zijn we van het weekend overgegaan naar onze nieuwe woning! Vandaag klets ik je eventjes kort bij.

Zondag – Verhuisdag
Afgelopen zondag kwam familie ons helpen om alles over te verhuizen. Ik moest werken, dus ik heb het allemaal niet gezien, maar het is snel gegaan!
We hadden een vrachtauto met laadklep, dus dat maakte het wat makkelijker. In totaal zijn ze 2 keer op en neer gereden (a 5 minuten, haha) en toen stond alles in onze nieuwe woning.

Kyra was op dat moment lekker aan het spelen bij mijn moeder en heeft er dus ook vrij weinig van mee gekregen. Toen ik eenmaal klaar was met werken, ben ik begonnen om Kyra’s kamertje in orde te maken, want die avond gingen we er al slapen.

Liefde voor familie
Pfoe, wat een gedoe, zo’n verhuizing. En wat zijn we gezegend met onze lieve familie die echt werkelijk SUPER veel hebben gedaan. Zonder hen was dit naar mijn idee niet eens gelukt. Ze hebben geholpen met sausen, schoonmaken, lakken, opruimen, inpakken, verhuizen, noem ’t maar op!
Dankbaar.

Stuken en spuiten
We hebben de gehele woonkamer en keuken laten stuken, dit moet nog een tijd drogen en dan komt er een professioneel bedrijf die de muren gaat wit spuiten. Tot die tijd zitten wij dus met een afgeplakte vloer beneden, haha. Niet heel gezellig en handig, maar het is niet anders.

Meubels te koop
We hebben besloten een aantal meubels op MP te zetten, omdat we graag een andere stijl willen in deze woning. Het past ook niet allemaal lekker en we zijn er een beetje op uit gekeken. Dus mocht je houden van landelijke meubels en op zoek zijn naar een eettafel, salontafel en een tv-meubel; dan weetje me te vinden;).

Komende dagen
Ik ben wat meer vrij deze week, dus we zijn nu druk met alles uit pakken, inrichten. Maar ook onze oude woning moet op orde zijn, want de sleuteloverdracht is vrijdag namelijk al.
Inmiddels is nu echt alles weg (ook de kleine spulletjes) en is het nu nog een kwestie van schoonmaken en netjes achter laten.
We moeten nog terug naar de IKEA want onze bestelling kwam niet helemaal ‘heel’ aan, dus we moeten een spiegel omruilen en dan gaan we meteen nog wat ditjes en datjes kopen.

Zo blij!
We zijn zo blij met onze nieuwe woning, wat een ruimte! Kyra heeft een super leuke mooie kamer gekregen waar ze ook lekker kan rondkruipen en spelen. Ik kan niet wachten tot onze nieuwe meubels er staan en het karton van de vloer af is.. Dan gaan we ’t huis lekker piekfijnen en komt er, hopelijk, wat meer sfeer in!

Tot zo ver.

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.