Wij gaan verhuizen!

Zo, nu weten jullie het ook. Wij gaan verhuizen, yay!

4 jaar geleden
In 2013 kochten wij onze eerste koopwoning. Mijn vriend en ik vertrokken beiden uit ons ouderlijk huis en besloten te gaan samen wonen. Een leuke hoekwoning waar we de keuken en de tuin volledig naar onze smaak hebben gemaakt. Bijna 4 jaar lang wonen wij hier nu, met veel plezier, maar toch verlangen we naar iets meer (opslag)ruimte.

Funda
Sinds de komst van Kyra, zijn we eigenlijk een beetje aan het zoeken geweest op Funda. Op de een of andere manier kregen we beiden de behoefte aan wat meer leefruimte (vooral beneden). Kyra’s spullen nemen nog al veel ruimte in beslag en ondanks dat we een prima huis hebben, missen we vooral veel opslagruimte. Een lange tijd hebben we Funda in de gaten gehouden, maar er kwam maar niets voorbij waar we beiden echt voor wilde gaan.

Ja!
Tot een aantal weken terug. De huizenmarkt gaat hier als een tierelier. De prijsklasse waarin wij zoeken, zoekt blijkbaar iedereen; want het ene huis na de ander wordt hier verkocht. Toen we dus een mooi huis op Funda zagen staan, besloten we ook snel een afspraak te maken om te kijken en van het een kwam het ander en inmiddels is het voorlopig koopcontract al ondertekend.

Ons huis in de verkoop
We moesten alleen ons huis nog in de verkoop zetten… Rete spannend, want wat als deze nou niet (zo snel) verkocht zou worden?
Nou, zo lang hoefde we niet in onzekerheid te zitten, want nog voordat de makelaar op visite kwam hadden we al geïnteresseerden. Ook hier kwam van het een het ander en was ons huis binnen 3 dagen al verkocht (onder voorbehoud).
Zij hebben nu nog de tijd om alle papieren en financieeen rond te krijgen (net als wij) en dan kan ik pas écht juichen, maar dat ons huis nu ook al verkocht is onder voorbehoud is al heel erg fijn.

September
Wij krijgen begin september de sleutel en dan kan het verhuizen beginnen. Een volgende stap, een stapje groter in een hele fijne kindvriendelijke wijk. Ik kan niet wachten!
Tot die tijd ga ik lekker inspiratie op doen voor kleurtjes op de muur en natuurijk een ‘nieuw’ kamertje voor Kyra.

Liefs,

Leonie

5 thoughts on “Wij gaan verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.