Ze lijkt helemaal niet op jou…


Herkenbaar voor iemand, babyfoto’s vergelijken van elkaar? Vandaag een artikeltje hierover…

Een beetje van hem en een beetje van mij
Wat zo bijzonder is en blijft, is dat Kyra een mengelmoesje is van mijn vriend en mij. Ons vlees en bloed. Ze zal voor altijd aan ons verbonden blijven, wauw.
Ik moet zeggen dat ik altijd al slecht geweest ben in uiterlijkheden herkennen bij baby’s. Als iemand aan mij vraagt of zijn/haar kind op hen lijkt, dan kan ik daar eigenlijk nooit antwoord op geven.

Mini-baby
Na de geboorte was ze zo iniminie en ik vond haar prachtig. Maar nu ik foto’s terug kijk, ziet ze er zo ontzettend anders uit dan nu! Eerst had ze echt zo’n typisch pasgeboren baby hoofdje en nu word het steeds meer een Kyra. Dit maakt dan ook dat de uiterlijke kenmerken van mij en/of mijn vriend beter zichtbaar aan ’t worden zijn.

Foto’s vergelijken
Natuurlijk werden ook bij ons de baby foto’s erbij gepakt en vergeleken met Kyra. Jeetje, die babyfoto’s van mijn vriend lijken echt wel heel erg op d’r. Machtig mooi om te zien. Mijn vriend had zelfs na het bekijken van zijn foto’s, dat hij zichzelf zag liggen, als hij naar Kyra keek. Dit heb ik, nu dat ik foto’s van mijzelf rond 5/6 maanden heb gezien, eigenlijk nu pas.

Auw
Mensen in de omgeving lijken er soms meer mee bezig te zijn dan wij zelf – op wie ze lijkt en waarom. Natuurlijk is het leuk om dingen terug te zien, maar zo heel belangrijk is dat toch helemaal niet? “Ze lijkt helemaal niet op jou” zo’n opmerking doet best wel pijn. Alsof het een kind van iemand anders is?! Ik heb haar toch zeker echt 9 maanden gedragen en haar ter wereld gebracht op 02/08/16. Niemand anders.

Kyra
Gelukkig zien wij zelf echt wel dingen van elkaar terug en daar hebben we ’t dan ook over. Het maakt me oprecht niet uit als ze nou wat meer van mijn vriend weg heeft dan van mij. Ze mag dan wel door ons ‘gemaakt’ zijn, ze is en blijft haar eigen persoontje. Dat is naar mijn idee veel belangrijker dan op wie ze dan ook mag lijken.

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Ze lijkt helemaal niet op jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.